آیا مصرف تخم مرغ در سالمندان باعث سفت شدن کبد می شود؟


دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ در کهنسالی باعث سفت شدن کبد می شود؟، مطرح کرد: بر اساس مطالعات اخیر مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی های خون و بافت کبد ندارد و باعث چرب شدن کبد و فیبروز (سفتی) کبد نمی شود؛ بلکه به دلیل بالا بودن ارزش پروتئین سفیده تخم مرغ و زرده سرشار از کولین به عنوان یک منبع خوب غذایی در سنین سالمندی به حساب می آید و می تواند سرعت ایجاد سارکوپنی (تحلیل عضلات) را کاهش دهد.