شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد

 شرایط تیم‌داری و وظایف باشگاه‌های ورزشی تعیین شد

  اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس با تصویب مواد ۶ و ۷ لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون فرهنگی درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران با تصویب مواد ۶ و ۷ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۶- هر باشگاه ورزشی حرفه‌ای علاوه بر یک رشته ورزشی اصلی باید در سه محور زیر تیم‌داری نماید:

۱- در یک رشته ورزشی سنتی، آیینی، بومی و محلی و واجد ارزش تیم‌داری

۲- در یک رشته ورزشی پایه، پرنشان، نشان‌آور و یا پرمخاطب ‌تیم‌داری

۳- در هر دو بخش بانوان و رده‌های پایه رشته ورزشی اصلی خود

تبصره ۱- فعالیت آموزشی در رده‌های پایه هر یک از رشته‌های ورزشی، تحت عنوان «مراکز آموزشی تخصصی ورزشی» صرفاً ذیل پروانه باشگاه و با تأیید فدراسیون‌های ورزشی مربوطه مجاز می‌باشد.

تبصره ۲- متقاضیانی که تمایل به فعالیت در هر دو حوزه باشگاه‌ ورزشی و باشگاه ورزشی حرفه‎ای دارند باید مجوز هر کدام را به صورت جداگانه کسب نمایند و ذیل هر دو اتحادیه به صورت مستقل فعالیت نمایند.

تبصره ۳- کلیه گروههای ورزشی (تیم‌هایی) که در مسابقات سطوح شهرستان و بالاتر شرکت می‌نمایند، باید ذیل باشگاه‌های ‌دارای پروانه، فعالیت نمایند.

تبصره ۴- مرکز تخصصی و استعدادیابی ذیل پروانه همان باشگاه با مجوز فدراسیون ورزش دانش آموزی مجاز است.

ماده ۷- باشگاه‌ها موظفند:

الف- برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی خود را بر اساس آیین‌نامه‌ای که توسط وزارت با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت آموزش و پرورش و بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور و مصوبه اولویت‌ها و اقدامات اساسی حوزه فرهنگی ورزش کشور (نظام‌نامه فرهنگی ورزش کشور) مصوب ۲۵/ ۳/ ۱۳۹۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و ابلاغ می‌گردد، اجرائی نمایند.

ب- برنامه‌های تمرینی و مسابقات باشگاهی در بخش بانوان و آقایان را در اماکن مربوطه به‌صورت مجزا با رعایت حریم شرعی برگزار نمایند. استفاده از مربی و کادر فنی غیرهمجنس ممنوع است.

پ- الزامات فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، سیاسی و عدالت مالی را در قراردادهای ورزشکاران، مربیان و مدیران درج نمایند.

ت- دوره‌های آموزشی مرتبط با فرهنگ، اخلاق ورزشی و مسئولیت اجتماعی را طراحی و اجرا نمایند.

ث‌- پیوست فرهنگی- اجتماعی اماکن و باشگاه‌های ورزشی را تدوین و اجرا نمایند.

ج- کانون‌های هواداران را ایجاد، راهبری و نظارت نمایند.

تبصره ۱- باشگاه‌ها مکلفند در مجموعه تحت مدیریت خود، مسئول امور فرهنگی و مسئولیت اجتماعی را با پیشنهاد باشگاه و تأیید اداره کل ورزش و جوانان استان انتخاب نمایند.

تبصره ۲- ضوابط بندهای «پ»، «ت»، «ث» و «ج» و تبصره ۱ این ماده توسط وزارت با همکاری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حداکثر ظرف سه ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون تهیه و ابلاغ شود.»

به گزارش ایسنا، با تصمیم رئیس مجلس شورای اسلامی ماده ۸ لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران جهت رفع ابهامات و ایرادات وارده به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع شد.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار