طرز تهیه مربای گیلاس / راز شکرک نزدن و ترش نشدن مربا گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس / راز شکرک نزدن و ترش نشدن مربا گیلاس
 طرز تهیه مربای گیلاس با تمام نکات لازم

طرز تهیه مربای گیلاس در خانه
گیلاس 500 گرم
شکر 400 گرم
آب ½ پیمانه
روی حرارت متوسط
برای شفاف شدن مربا، کف را بگیرید
اسید سیتریک ½ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
وقتی به غلظت لازم رسید از روی حرارت بردارید

منبع : Cook with Ozra

رویدادها، تحلیل‌ها و مطالب فرهنگی را در خوشه خبر بخوانید

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها