طرز تهیه اسپاگتی با سس بلونز غذای ملی ایتالیا

مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آویشن ۱ ق.چ
برگ بو ۲ عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
کرفس ۲ تا ساقه
استاک گوشت ۴ فنجان
کره ۳۰ گرم
پنیر پارمزان مقدار لازم
سس :
رب ۲ ق.غ
پوره گوجه ۲ پیمانه
چاشنی فلفل ۱ پیمانه.
در صورت تمایل ۱ پیمانه خامه رقیق شده در اخر پخت اضافه کنید .
گوشت و تا زمانی تفت بدین که اب اضافی گرفته و کاراملی بشه و بعد سبزیجات و بهش اضافه کنید .