طرز تهیه اسپاگتی با سس بلونز غذای ملی ایتالیا

طرز تهیه اسپاگتی با سس بلونز غذای ملی ایتالیا
 آموزش گام به گام پخت اسپاگتی با سس بلونز خوشمزه و اصیل ایتالیایی برای ۴ نفر

مواد لازم برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آویشن ۱ ق.چ
برگ بو ۲ عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
کرفس ۲ تا ساقه
استاک گوشت ۴ فنجان
کره ۳۰ گرم
پنیر پارمزان مقدار لازم

سس :
رب ۲ ق.غ
پوره گوجه ۲ پیمانه
چاشنی فلفل ۱ پیمانه.

در صورت تمایل ۱ پیمانه خامه رقیق شده در اخر پخت اضافه کنید .
گوشت و تا زمانی تفت بدین که اب اضافی گرفته و کاراملی بشه و بعد سبزیجات و بهش اضافه کنید .

 

 منبع خبر

جدیدترین ویدئوها

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها