آموزش گام به گام تهیه پیتزا کالزونه خانگی به سبک ایتالیایی

آموزش گام به گام تهیه پیتزا کالزونه خانگی به سبک ایتالیایی
 طرز تهیه پیتزا کالزونه خانگی با خمیر نرم و مواد مغذی. این دستورالعمل شامل مواد لازم و مراحل آماده سازی خمیر و مواد داخل آن می شود.

طرز تهیه پیتزا کالزونه؛ راهنمای جامع پخت خانگی

پیتزای کالزونه، یک نوع پیتزای تاشو و پر از مواد مغذی است که اصالتاً ایتالیایی است. این پیتزا با خمیر نرم و پر از پنیر و مواد دلخواه، یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی خوشمزه است. در این دستورالعمل به شما آموزش می دهیم که چگونه یک پیتزای کالزونه خانگی و خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا کالزونه

برای خمیر:

  • آرد: ۲.۵ پیمانه
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • خمیرمایه خشک: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

پیتزا کالزونه

مواد داخل خمیر:

  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • کالباس: ۲۰۰ گرم
  • قارچ سرخ شده: ۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • پودر نعناع: به مقدار دلخواه
  • آویشن: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا کالزونه:

آماده سازی خمیر: آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسط آن را گود کنید. خمیرمایه، شیر ولرم و نمک را به گودی وسط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱-۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

آماده سازی مواد رویه: گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید. پیاز و سیر را نیز خرد کنید. کالباس و قارچ را نیز به دلخواه خرد کنید. رب گوجه فرنگی، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پودر نعناع و آویشن را با هم مخلوط کنید تا سس رویه آماده شود.

طرز تهیه پیتزا کالزونه

چیدن مواد روی خمیر: خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. یکی از قسمت های خمیر را در سینی فر چرب شده پهن کنید و روی آن را با سس رویه بپوشانید. سپس گوجه فرنگی، پیاز، سیر، کالباس، قارچ و پنیر را روی سس بریزید. قسمت دیگر خمیر را روی مواد قرار داده و لبه های خمیر را با چنگال به هم فشار دهید تا کاملاً بسته شود.

پخت کالزونه: زرده تخم مرغ و کمی شیر را با هم مخلوط کرده و روی سطح کالزونه بمالید. فر را با دمای ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و کالزونه را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

منبع : الوشب

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار