طرز تهیه ادویه مرغ خانگی با طعمی بی نظیر

با این دستور ساده، ادویه مرغ خانگی خوشمزه و معطر را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه ادویه مرغ خانگی
۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان (به طرز ریز خرد شده)
۱ فنجان هویج رنده شده
۱ فنجان فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده
½ دسته گشنیز (فقط برگ ها)
½ دسته جعفری (فقط برگ ها)
۱ فنجان پیاز سفید یا زرد ریز خرد شده (استفاده از پیاز قرمز طعم شیرین تری می دهد)
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری پاپریکا برای رنگ (می توانید از زردچوبه، زعفران یا پودر آچیوت نیز استفاده کنید)
مراحل تهیه:
فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۸۰ درجه سانتی گراد) پیش گرم کنید. مرغ و سبزیجات ریز خرد شده را در ظرف های جداگانه به مدت یک ساعت قرار دهید.
بسیار مهم است که در طی این یک ساعت مراحل زیر را انجام دهید:
پس از ۲۰ دقیقه، مرغ را هم بزنید.
پس از ۴۰ دقیقه، سبزیجات را هم بزنید.
پس از یک ساعت، همه چیز را خارج کنید.
سبزیجات را با مرغ مخلوط کنید و در یک ظرف واحد قرار دهید. دوباره به فر برگردانید، این بار در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (حدود ۱۹۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۲۰ دقیقه. بعد از حدود ۱۵ دقیقه، گشنیز و جعفری را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر خشک شوند یا تا زمانی که خوب تفت بخورند.