طرز تهیه حلوا زنجبیلی اصل تبریزی در خانه

مواد لازم برای تهیه حلوا زنجبلیلی تبریز:
آرد برنج: 1/2 پیمانه
آرد گندم: 2 پیمانه
پودر قند: 2 پیمانه
پودر زنجبیل: 2 قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری)
آرد بادام: 1 فنجان (اختیاری)
کره: 200 گرم
روغن: 1/4 پیمانه
هل: 1 قاشق غذاخوری
نکات:
اطمینان حاصل کنید که تمام مواد خشک را الک کنید.
آرد برنج و گندم را با هم مخلوط کنید.
پودر قند و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
از حرارت متوسط استفاده کنید
رنگ مخلوط آرد نباید تیره شود ، تا زمانی که آرد دیگر "خام" نباشد و رنگ آن به صورتی روشن تبدیل شود ، مخلوط آماده است.
قبل از افزودن مخلوط پودر قند ، حرارت را خاموش کنید.
همیشه هل را در انتها اضافه کنید. این به حفظ طعم و رایحه کمک می کند.
منبع: Flying in the Kitchen