خورشت لوبیا فسنجون غذای خوشمزه و اصیل گیلانی با همه نکات مهم

مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا فسنجون گیلانی:
لوبیا چیتی تازه 400 گرم
گردوی سابیده شده 140 گرم
سبزی چوچاق 3 دسته
نعنا 2 دسته
پیاز 3 عدد
بادمجان 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
نکته : رنگ این خورشت بستگی به رب انار و میزان رب اناری که استفاده میکنید داره .
نکته : اصل این خورشت ملس هستش ولی شما بسته به ذائقتون میتونید با شکر شیرین ترش کنید .
نکته : این خورشت برای 6 نفر در نظر گرفته شده .