طرز تهیه گلت توت فرنگی خوشمزه و خانگی

مواد لازم:
آرد قنادی 2 پیمانه
کره حیوانی یا کره گیاهی کاملا سرد و تکه تکه شده 150 گرم
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
آب یخ 1/4 پیمانه
◀ممکنه بسته به جنس آرد 1 قاشق بیشتر آب مص ف بشه بنابراین اگه همه آب رو به تدریج اضافه کردید ولی خمیر حالت پودری و غیر منسجم داشت،مجاز هستید 1 قاشق بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور آب اضافه کنید
◀خمیر گلت رو تا 3 روز میتونید در یخچال نگهداری کنید
◀دقت کنید خمیر نباید ورز داده بشه وگرنه روغن میندازه و گلت سفت و خشک میشه
◀این خمیر فوق العاده عالی هست👌
مواد میانی گلت:
توت فرنگی اسلایس شده 400 گرم
◀از هر میوه ای به جای توت فرنگی میتونید استفاده کنید
◀دقت کنید اسلایسهای توت فرنگی نازک نباشن وگرنه له میشن
شکر 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
◀حتما مطابق فیلم شکر و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد به توت فرنگیها اضافه کنید اینجوری نشاسته ذرت گلوله نمیشه
مواد رومال:
1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری شیر+پرک بادوم به دلخواه
◀دمای فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که گلت طلایی بشه
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀بعد از پخت اجازه بدید گلت کاملا سرد بشه بعد برش بزنید و سرو کنید