طرز تهیه چای خلیجی تنها در چند دقیقه جایگزین عالی برای قهوه

طرز تهیه چای خلیجی تنها در چند دقیقه جایگزین عالی برای قهوه
 چای کاراک، نوشیدنی محبوب خلیج فارس با طعمی ادویه دار و اعتیادآور، جایگزینی سریع و خوشمزه برای قهوه است.

چای کاراک یکی از نوشیدنی های محبوب در کشورهای حوزه خلیج فارس در خاورمیانه است و می توانم بگویم که این چای خلیجی به شدت اعتیادآور است. این چای کمی ادویه دار با طعم چای قوی است که به طور کلی ترکیبی از زنجبیل و هل به حساب می آید. من عاشق این چای کاراک هستم و به جای قهوه از آن استفاده می کنم، و درست کردنش تنها چند دقیقه زمان می برد.

مواد لازم:
- ۱ عدد چای کیسه ای
- ۴ غلاف هل سبز، خرد شده
- ۱-۲ قاشق غذاخوری شیر فشرده یا بخار شده

### چای کاراک ?

مواد لازم:
- ۱ و ۱/۲ لیوان آب (در دمای اتاق)
- ۱ لیوان شیر بخار شده
- ۲ قاشق غذاخوری شکر (بسته به سلیقه)
- ۳ قاشق چای خوری چای سیاه قوی (دانه ای)
- ۳-۴ گرم زنجبیل تازه
- ۴ غلاف هل سبز
- ۲ میخک
- ۸ رشته زعفران

## طرز تهیه چای سریع:
1. هل ها را خرد کرده و در فنجان با چای کیسه ای قرار دهید.
2. روی آن آب جوش بریزید و بگذارید به مدت دلخواه دم بکشد.
3. شیر فشرده را اضافه کنید و سرو کنید.

### طرز تهیه چای کاراک:
1. چای سیاه را به همراه ادویه ها به قابلمه اضافه کنید.
2. زنجبیل را خلالی برش زده و به مواد اضافه کنید.
3. آب دمای اتاق را اضافه کرده و به جوش بیاورید.
4. شکر را افزوده و سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۵ دقیقه بپزد.
5. پس از ۵ دقیقه، شیر بخار شده را اضافه کنید. **نگذارید ظرف بماند چون ممکن است سر برود.**
6. به پخت روی حرارت متوسط-بالا ادامه دهید (برای ۲-۳ دقیقه) تا چای به جوش بیاید.
7. این مرحله را ۳-۵ بار تکرار کنید تا بافت چای خامه ای شود:
- قابلمه را به جوش بیاورید تا چای کف کند.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کف بخوابد.
- وقتی جوش متوقف شد، دوباره آن را روی حرارت بگذارید.

پس از این مراحل، چای را صاف کنید و داغ یا سرد سرو کنید!

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها