خوشمزه ترین و قدیمی ترین لول کباب طهرون!

خوشمزه ترین و قدیمی ترین لول کباب طهرون!
 قدمت این لول کباب قدیم طهرون برمیگرده به سال ۱۳۴۴ که شخصی به اسم آقا سعید اولین بار تو چهارراه تهران پارس راه اندازی کرد و این لقمه خوشمزه رو با اون سس جادوییش لای نون لواش میفروخته.

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم. پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد. ادویه ها نمک، فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر، سماق به مقدار لازم. جعفری و گشنیز : ۲ ق غ. و مواد سس: گوجه فرنگی ۴ عدد. پیاز رنده شده اعدد. کره: ۱۰۰ گرم. رب گوجه فرنگی اق غ. ادویه ها نمک، فلفل سیاه زرد چوبه پودر سیر پول بیبر به مقدار لازم. گشنیز و جعفری: ا ق غ. زعفران دم کرده : ا ق غ. لیموترش: اعدد

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها