دستور تهیه تیرامیسوی رافائلو بدون تخم مرغ

**مواد لازم:**
- ۲۰۰-۲۵۰ میلی لیتر شیر
- ۲۵۰ گرم ماسکارپونه
- ۱۰۰ گرم خامه (۳۳-۳۸%)
- ۱۰۰ گرم شیر تغلیظ شده
- ۷۰ گرم رافائلو
- ۱۰۰ گرم ساوایاردی (بیسکوییت زنجبیلی)
**طرز تهیه:**
1. رافائلو را در مخلوط کن خرد کنید. ?
2. خامه را با همزن بزنید تا پف کند.
3. شیر تغلیظ شده، رافائلو خرد شده و ماسکارپونه را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
4. ساوایاردی ها را به مدت ۲ ثانیه در شیر بزنید و در قالب بچینید.
5. حالا یک لایه از مخلوط خامه و دوباره ساوایاردی بگذارید.
6. مابقی خامه را روی مخلوط پخش کنید و تیرامیسو را به مدت ۲-۳ ساعت یا شب در یخچال قرار دهید.
7. با نارگیل ریز شده تزئین کنید.
آماده است! نوش جان!