خواص باورنکردنی تخمه ژاپنی + نحوه شکستن صحیح

پکی از لذتهای خوردن تخمه ژاپنی، شکستن آن است! اگرچه ممکن است در ابتدا شکستن تخمه ژاپنی کمی دشوار به نظر برسد اما با کمی تمرین و استفاده از ترفندهای ساده، میتوانید به راحتی از این کار لذت ببرید. روشهای متداول شکستن تخمه ژاپنی شامل استفاده از دست، دندان و یا ابزار است.
شکستن تخمه با دست، سادهترین روش است. برای این کار، تخمه را بین انگشت شست و انگشت اشاره قرار داده و با فشار، آن را بشکنید. شکستن تخمه با دندان نیز روشی رایج است اما باید با احتیاط انجام شود تا به دندانها آسیب نرسد. برای این کار، لبه تخمه را بین دندانهای جلویی قرار داده و به آرامی فشار دهید تا شکسته شود. استفاده از ابزارها مانند انبر تخمهشکنی یا حتی یک فندقشکن کوچک نیز میتواند شکستن تخمه را آسانتر و سریعتر کند.