طرز تهیه نان کاکولی به روش سنتی شهرکرد

مواد اولیه
- آرد ۵۰۰ گرم
- شیر ۳/۴ پ
- روغن مایع ۶۵ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۷۵ گرم
- خمیر مایع فوری ۱ ق غ
- نمک ن ق چ
- وانیل ۱ ق چ
- زردچوبه ۱ ق غ سرخالی
- رازیانه ۱ ق غ سرخالی
مواد رومال
- تخم مرغ ۱ عدد
- کنجد سفید ۱ ق غ
- کنجد سیاه ۱ ق غ
- سیاه دانه ۱ ق غ
- زیره ۱ ق غ
- نمک ن ق چ
- زردچوبه ن ق چ
- زعفران دم کرده ۱ ق غ