دسر فرانسوی رام بابا خوشمزه و جذاب یکبار امتحان کنین دیگه سراغ دسرهای دیگه نمیرین!

مواد لازم برای کیک: 200 گرم آرد قنادی. 50 گرم شکر. 100 گرم شیر. 100 گرم روغن. 2 عدد تخم مرغ. 1 قاشق غذاخوری مخمر. 1 قاشق چایخوری وانیل. 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش. 1 پنس نمک. مواد لازم برای شهد: 2 لیوان شکر. 3 لیوان آب. یک عدد لیموترش. کمی زعفران. مواد لازم برای کرم: 200 گرم شیر. 60 گرم شکر. 50 گرم کره. 1 تخم کامل و 1 زرده. 60 گرم نشاسته ذرت. دمای فر برقی 180 و فرگازی 190 درجه سانتی گراد مدت زمان پخت 30 تا 40 دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید ممنون از همراهی شما ارادت