تهیه سس گوجه فرنگی خانگی برای استفاده در پیتزا یا ماکارونی !

می توانید این دستور را با هر ادویه ای که می خواهید طعم دهید یا می توانید بیشتر درست کنید و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که نیاز داشتید براحتی از آن استفاده کنید
آماده سازی: 5 دقیقه
پخت و پز: 10 دقیقه
?️مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
3 عدد گوجه فرنگی
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری آویشن
1.5 قاشق چایخوری نمک
2 برگ ریحان (تازه در صورت موجود بودن یا خشک)
آماده سازی
1. برای سس گوجه فرنگی، 3 گوجه فرنگی را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید.
2. 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به قابلمه اضافه کنید و 1 حبه سیر خرد شده را در روغن تفت دهید.
3. سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا گوجه ها نرم شوند.
4. 1.5 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 1 قاشق چایخوری آویشن را به گوجه هایی که آب آنها آزاد شده و نرم شده اند، اضافه کنید و مخلوط کنید.
5. در آخر 2 عدد برگ ریحان را به سس خود اضافه کرده و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. اگر می خواهید رنگ سس بیشتر قرمز شود، می توانید 1 قاشق چایخوری رب فلفل یا 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز اضافه کنید. با توجه به ذائقه خود می توانید سس خود را هر طور که بخواهید غنی کنید.
6. سسی که آماده کردیم را با هم مخلوط می کنیم تا نرمتر شود. سس گوجه فرنگی ما آماده است.
نوش جان