دستور پخت بال مرغ های رستورانی در خانه

دستور پخت ویژه بال مرغ با ترکیبی منحصر به فرد از طعمها.
با این دستور پخت بی نظیر، طعم واقعی بال مرغ را تجربه کنید! ترکیبی شگفت انگیز از عسل، خردل، سس سویا و ادویه های معطر، بال هایی ترد و آبدار خلق میکند که هر کسی را مجذوب خود خواهد کرد. این دستور پخت آسان، شما را به یک آشپز حرفهای تبدیل میکند!
مواد لازم:
- بال مرغ: 2 کیلوگرم
- جوش شیرین: 80 گرم
- آب: 1 لیتر
- کره: 40 گرم
- عسل: 70 گرم
- خردل: 30 گرم
- سس کچاپ: 50 گرم
- سس سویا: 70 میلی لیتر
- نوشابه کوکا کولا: 150 میلی لیتر
- پونه کوهی: 4 گرم
- سس کچاپ: 30 گرم
- سس فلفل تند: 25 گرم
- خردل: 25 گرم
- پاپریکا شیرین: 5 گرم
- پودر سیر: 5 گرم
- فلفل سیاه: 3 گرم