دستور پخت بال مرغ های رستورانی در خانه

با این دستور پخت بی نظیر، طعم واقعی بال مرغ را تجربه کنید! ترکیبی شگفت انگیز از عسل، خردل، سس سویا و ادویه های معطر، بال هایی ترد و آبدار خلق میکند که هر کسی را مجذوب خود خواهد کرد. این دستور پخت آسان، شما را به یک آشپز حرفهای تبدیل میکند!
مواد لازم:
- بال مرغ: 2 کیلوگرم
- جوش شیرین: 80 گرم
- آب: 1 لیتر
- کره: 40 گرم
- عسل: 70 گرم
- خردل: 30 گرم
- سس کچاپ: 50 گرم
- سس سویا: 70 میلی لیتر
- نوشابه کوکا کولا: 150 میلی لیتر
- پونه کوهی: 4 گرم
- سس کچاپ: 30 گرم
- سس فلفل تند: 25 گرم
- خردل: 25 گرم
- پاپریکا شیرین: 5 گرم
- پودر سیر: 5 گرم
- فلفل سیاه: 3 گرم