دستور پخت کوکوی کدو سبز و مرغ (غذایی ویژه از منوی ایتالیایی)

در این دستور پخت، شما با ترکیبی هنرمندانه از کدو سبز تازه، مرغ نرم و آبدار، پنیر پارمزان معطر و چاشنی های خاص روبرو خواهید شد. این کوکو نه تنها یک غذای خوشمزه، بلکه یک تابلوی رنگارنگ از طعم ها و عطرها است که هر کسی را مجذوب خود می کند. بافت نرم و لطیف کدو سبز در کنار تکه های مرغ و پنیر
لیست مواد لازم برای تهیه کوکوی کدو سبز و مرغ
- کدو سبز: ۲ عدد
- تخم مرغ: ۴ عدد
- فلفل سیاه: ۵ گرم (۰.۲ اونس)
- نمک: ۶ گرم (۰.۲ اونس)
- خامه ترش: ۱۰۰ گرم (۳.۵ اونس)
- سینه مرغ: ۱ عدد
- پنیر: ۱۰۰ گرم (۳.۵ اونس)
- پیاز: ۱ عدد
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- پارمزان: ۵۰ گرم (۱.۸ اونس)
- هویج: ۱ عدد
- روغن نباتی: ۳۰ میلی لیتر (۱.۰ فل اونس)
- نمک: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
- فلفل سیاه: ۳ گرم (۰.۱ اونس)
- آب لیموترش: ۲۰ میلی لیتر (۰.۷ فل اونس)
- پوست لیمو: ۱۰ گرم (۰.۴ اونس)
- جعفری: ۱۰ گرم (۰.۴ اونس)
- دانه کدو تنبل: ۱۵ گرم (۰.۵ اونس)