فرشته الیاسی: با وجود بارداری، مادر و نوزاد مردهاش را غسل میدادم

فرشته الیاسی از داوطلبان جهادی تغسیل اموات کرونایی، درباره شروع این مسیر به خبرنگار برنا گفت: پیش از حضور در غسالخانه، در بیمارستانهایی همچون امام خمینی (ره) و بقیهالله، در کنار کادر درمان فعالیت داشتم. در همان ایام بود که متوجه شدیم متوفیان کرونایی طبق ضوابط شرعی غسل داده نمیشوند و همین مسأله موجب نگرانی بود.
وی افزود: پس از آنکه رهبر معظم انقلاب، انجام تغسیل اموات کرونایی را بهعنوان یک فعالیت جهادی مجاز دانستند، ابتدا در بیمارستان با تیمم فعالیت خود را آغاز کردم و پس از فراهمشدن شرایط شرعی و بهداشتی، به غسالخانه بهشت زهرا (س) رفتم.
او با اشاره به شرایط شخصیاش در آن دوران گفت: فقط همسرم در جریان فعالیت من بود، چرا که رضایت ایشان برای شروع کار لازم بود. در میانه راه باردار شدم، اما همچنان کارم را ادامه دادم. نگرانیهای همسرم باعث شد موضوع را با مادرم در میان بگذارم و از او مشورت بگیرم. از آن به بعد، واکنشهای مختلفی از اطرافیان میدیدم و همه مبنی بر این بود که چرا باید در چنین شرایطی این کار را ادامه دهم.
فرشته الیاسی در پایان یکی از تأثیرگذارترین خاطراتش را اینگونه روایت کرد: روزی پیکر بانویی باردار را آوردند که به همراه جنین حدوداً هفتماههاش، جان باخته بود. کودک را با عمل سزارین به دنیا آورده بودند، اما او نیز زنده نمانده بود. وقتی پیکر این مادر وارد شد و نوزاد را روی سینهاش قرار دادند، در آن فضا روضه حضرت علیاکبر خوانده شد. آن لحظه بهقدری معنوی بود که حال و هوای سالن کاملاً دگرگون شد؛ نهفقط برای من، بلکه برای همه کسانی که آنجا بودند. این خاطره برای من ماندگار شد.
گفتنی است رویداد کرونا به همت سازمان بهشت زهرا (س) و همراهی خبرگزاری برنا، انجمن سینمای جوانان ایران، مجموعه پزشکی سانیک و موسسه رسانهای صبا، با هدف تقدیر از فداکاریهای پرسنل این سازمان و همچنین نیروهای جهادی و داوطلبی و ثبت و جمع آوری آثار تصویری، قلمی و فیلمهای تولید شده در آن برهه زمانی در نیمه دوم خردادماه برگزار میشود.