صنعت پوشاک اصفهان به دنبال حلقه های ارزش آفرین

استاندار اصفهان گفت: اصفهان مرکز صنعت پوشاک ایران با ظرفیت بکر است و در آینده به دنبال حلقههای ارزشآفرین مد،طراحی و برندینگ در اصفهان هستیم.
به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان در چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران با اشاره به رشد چشمگیر بازار جهانی پوشاک به ۱.۴ تریلیون دلار در ۲۰۲۳، اظهار داشت: اصفهان قطب صنعت پوشاک ایران با ظرفیتهای خالی سرمایهگذاری است.
وی با اشاره به اینکه صنعت پوشاک بهعنوان یکی از بزرگترین و پیچیدهترین صنایع جهان در سال ۲۰۲۳ به ارزشی حدود ۱.۴ تریلیون دلار رسید، گفت: بر اساس پیشبینیهای تحلیلگران، این رقم تا سال ۲۰۲۸ با نرخ رشد سالانه ۵.۸ درصد، از مرز ۱.۹ تریلیون دلار عبور خواهد کرد و این آمار نشاندهنده پویایی و اهمیت این صنعت در اقتصاد جهانی است.
استاندار اصفهان افزود: استان اصفهان در کشور بهعنوان قطب اصلی صنعت پوشاک شناخته میشود و بر اساس آمارهای ۲ سال گذشته ،۳۳ درصد از پروانههای بهرهبرداری صنعتی کشور در این استان صادر شده است.
وی گفت: ۵۶۶ طرح نیمه تمام یا واحدهای تولیدی زیر ظرفیت در اصفهان وجود دارد که در صورت جذب سرمایهگذار، میتوانند برای۵۳ هزار و ۲۰۹ نفر اشتغالزایی کنند.
جمالینژاد بیان کرد: اصفهان در صنعت نساجی کشور جایگاه مهمی دارد و با دارا بودن ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی نساجی، ۶۰ درصد از تولید پارچه و بخش عمدهای از رنگریزی و تکمیل کالاهای نساجی کشور را بر عهده دارد.
استاندار اصفهان بیان داشت: این ظرفیتهای خالی میتوانند نقش کلیدی در کاهش نرخ بیکاری و بهبود شاخصهای اقتصادی استان ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه تقویت حلقههای ارزشآفرین کلید توسعه صنعت پوشاک است، ادامه داد: یکی از مهمترین عوامل رشد این صنعت، تقویت حلقههای ارزشآفرین مانند، مد و طراحی تحقیق و توسعه و برندینگ است.
جمالینژاد افزود: با این حال، چالشهایی نظیر فرسودگی ماشینآلات، ضعف در برندینگ و عدم بهرهگیری بهینه از فناوری و دانشبنیانها، پایداری زنجیره ارزش پوشاک را تحت تأثیر قرار داده است.
استاندار اصفهان گفت: کارشناسان معتقدند با سرمایهگذاری هدفمند در حوزههای نوین و بهروزرسانی تجهیزات، صنعت پوشاک ایران میتواند سهم بیشتری از بازار پررونق جهانی را به خود اختصاص دهد.
انتهای پیام