آموزش کدنویسی و هوش مصنوعی ۲ میلیون دانش آموز و ۱۰۰ هزار معلم

 آموزش کدنویسی و هوش مصنوعی ۲ میلیون دانش آموز و ۱۰۰ هزار معلم

 برنا- گروه اجتماعی؛ معاون آموزش متوسطه گفت: آموزش‌های مرتبط با کارآفرینی، کدنویسی و هوش مصنوعی با مشارکت ۱۸ شرکت دانش‌بنیان و دو شرکت مجری برای دو میلیون دانش‌آموز دوره اول متوسطه و ۱۰۰ هزار معلم انجام می‌شود.

نشست خبری هوش مصنوعی در آموزش و پرورش دوشنبه ۲۹ اردیبهشت با حضور محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، سید مصطفی آذر کیش معاون آموزش متوسطه و اعضای کارگروه هوش مصنوعی در آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، در این نشست مصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به نقش آموزش و پرورش در اجرای سند ملی هوش مصنوعی، گفت: در این سند، سه تکلیف مشخص برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است. نخست اصلاح نظام آموزشی کشور به منظور تقویت مزیت‌های انسانی و کاهش رقابت نابرابر میان انسان و هوش مصنوعی است. دوم، تدوین محتوا‌ها و برنامه‌های آموزشی ویژه برای دوره متوسطه و دانشگاه و سوم، حمایت از طراحی و اجرای رشته‌ها و برنامه‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار در حوزه هوش مصنوعی است.

وی افزود: در راستای تحقق این مأموریت‌ها، آموزش و پرورش فعالیت‌هایی را آغاز کرده است که از جمله آن می‌توان به تدوین منابع آموزشی، برگزاری دوره‌های مهارتی و راه‌اندازی رشته‌های مرتبط اشاره کرد. حتی راه‌اندازی دو رشته جدید نیز در شورای عالی آموزش و پرورش در حال پیگیری است.

آذرکیش با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم دانش‌آموزان تنها مصرف‌کننده ابزار‌های هوش مصنوعی باشند، گفت: هدف ما این است که نسل جوان به تولیدکنندگان و توسعه‌دهندگان این فناوری تبدیل شوند. از همین رو، دبیرخانه هوش مصنوعی را در دوره اول متوسطه در استان خوزستان و امسال در تهران راه‌اندازی کردیم.

معاون آموزش متوسطه بیان کرد: آموزش‌های مرتبط با کارآفرینی، کدنویسی و هوش مصنوعی در قالب بیش از ۱۲۰ جلسه با مشارکت ۱۸ شرکت دانش‌بنیان و دو شرکت مجری آموزش دو میلیون دانش‌آموز دوره اول متوسطه آغاز شده است. همچنین قرار است آموزش برای ۱۰۰ هزار معلم نیز انجام شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به ۶ میلیون دانش‌آموز در متوسطه اول و دوم داریم که آموزش‌های حوزه هوش مصنوعی برای آنها قابل توسعه است. پژوهش‌سرا‌ها نیز به‌عنوان قطب‌های تخصصی هوش مصنوعی در استان‌ها فعال شده‌اند.

آذرکیش گفت: تاکنون بیش از ۴۰ وبینار کشوری و ۳۲۰ وبینار استانی با محور آموزش مفاهیم پایه هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و کاربرد‌های آن برگزار شده که بیش از ۸۲۸ هزار دانش‌آموز به صورت حضوری و ۴۵ هزار دانش آموز به صورت غیر حضوری در آن شرکت کرده‌اند. آموزش‌های عملی در حوزه خودرو‌های هوشمند، سازه‌های مکانیکی و مسابقات کشوری با مشارکت بیش از ۳۸ هزار اثر نیز از دیگر برنامه‌هاست.

وی با بیان اینکه این حرکت نیازمند انسجام و وفاق ملی است، گفت: جلسات راهبری و تولید محتوا با محوریت شورای عالی آموزش و پرورش در حال پیگیری است. همچنین ثبت‌نام دانش‌آموزان برای آموزش در خردادماه از طریق سامانه وزارت ارتباطات آغاز خواهد شد و فرایند رصد مشارکت مدارس از طریق سامانه سیدا انجام می‌شود.

معاون آموزش متوسطه عنوان کرد: آموزش هوش مصنوعی دیگر یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. ما خوشحالیم که دانش‌آموزان امروز ثابت کرده‌اند که با ذهن خلاق خود می‌توانند از ابزار‌های نو، راه‌حل‌های نوآورانه خلق کنند.

انتهای پیام/

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها