مریم رحمتی: یک روز بالاخره خودم را لو می‌دهم

 مریم رحمتی: یک روز بالاخره خودم را لو می‌دهم

 این مطلب مربوط به رویداد عکس، فیلم و گزارش کروناست که به همت سازمان بهشت زهرا (س) و همکاری خبرگزاری برنا برگزار می‌شود./ یکی از بانوان جوان و داوطلب در دوران همه گیری ویروس کرونا از تجربه خدمت خود در ایام همه‌گیری کرونا، حضور داوطلبانه در غسال‌خانه و مواجهه با مرگ سخن گفته است.مریم رحمتی از داوطلبان تغسیل اموات کرونایی با اشاره به تجربه متفاوت حضور در غسال‌خانه، آن را دری به دنیای دیگر توصیف کرد و گفت: در دام عاشقی غسال‌خانه افتادم.

مریم رحمتی از داوطلبان تغسیل اموات کرونایی با اشاره به تجربه متفاوت حضور در غسال‌خانه، آن را دری به دنیای دیگر توصیف کرد و گفت: در دام عاشقی غسال‌خانه افتادم.

مریم رحمتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار برنا درباره چرایی ورودش به فعالیت‌های جهادی و داوطلبانه در ایام کرونا بیان کرد: اوایل کرونا در مساجدی فعالیت می‌کردم که برای توزیع ماسک، نیرو کم داشتند، تا این‌که یکی از دوستانم گفت غسال‌خانه برای تطهیر اموات کرونایی نیاز به نیرودارد. این شد که ما رفتیم سمت غسال‌خانه که دیگر افتادیم در دام عاشقی غسال‌خانه!

وی افزود: در ابتدا با ترس و دلهره وارد آن فضا شدم، اما وقتی به اطراف نگاه کردم، دیدم آدم‌ها در سکوت و خیلی راحت روی سنگ غسل خوابیده‌اند و آرامش عجیبی در آن‌جا حاکم است. حال و هوای خاصی دارد که بسیاری از نیرو‌های جهادی را ماندگار کرده، طوری که هنوز هم برخی از داوطلبان یکی، دو روز در هفته به آن‌جا می‌روند و کمک می‌کنند، اما برای افرادی که مثل من کارمند هستیم قسمت نشد این مسیر را ادامه دهیم.

این داوطلب تصریح کرد: یکی از خانم‌ها می‌گفت وقتی وارد غسال‌خانه می‌شوم، از لحاظ روحی تخلیه می‌شوم و اصلا دلم نمی‌آید از آن‌جا خیلی دور بمانم. فضا به گونه‌ای است که حتی کسانی که روز اول حال‌شان بد می‌شود، بعد از مدتی خودشان داوطلبانه به این فعالیت ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد: این فضا از دنیای متفاوتی است. وقتی واردش می‌شوی، سرنوشت همه را به چشم می‌بینی. انگار که دیگر از دنیا کنده می‌شوی. درواقع حضور در غسال‌خانه نوعی خودسازی است.

این بانوی جهادگر با اشاره به واکنش خانواده‌اش به حضور در این مکان گفت: من هیچ‌وقت درمورد این فعالیت چیزی به خانواده‌ام نگفتم. هنوز هم بعد از گذشت مدت زیادی آنها خبر ندارند. هرازگاهی بین حرف‌هایم چیزی می‌گویم، اما باور نمی‌کنند و فکر می‌کنند شوخی می‌کنم. می‌گویند مریم چه خالی‌بندی‌هایی می‌کند! و می‌خندند. اصلا باورشان نمی‌شود که من وارد غسالخانه شده باشم، چه برسد به این‌که نزدیک به دوسال با آنها همکاری کرده‌ام. ولی یک روزی بالاخره خودم را لو می‌دهم!

رحمتی افزود: وقتی در غسال‌خانه هستی انگار که با دنیای دیگری آشنا می‌شوی. از تلاش‌های افراطی زندگی روزمره فاصله می‌گیری. درست است که انسان باید برای زندگی‌اش تلاش کند، اما دیدن امواتی که بدون هیچ همراهی به دنیای دیگر می‌روند، تلنگر بزرگی است. باعث می‌شود بیشتر مراقب رفتارهایمان باشیم، حق‌الناس نکنیم، گناه نکنیم و کارهایمان را درست انجام دهیم.

این فعال جهادی تاکید کرد: داخل غسالخانه که می‌روی کاملا درک می‌کنی که دنیا اصلا ارزش زشتی‌ها را ندارد. من ازاین‌نظرخیلی غسال‌خانه را واقعا دوست داشتم.

مریم رحمتی در پایان گفت: امیدوارم همه ما عاقبت‌به‌خیر شویم. این تجربه برای من دری بود به سوی دنیای دیگر.

گفتنی است رویداد کرونا به همت سازمان بهشت زهرا (س) و همراهی خبرگزاری برنا، انجمن سینمای جوانان ایران، سازمان تاکسی‌رانی شهرداری تهران، مجموعه پزشکی سانیک و موسسه رسانه‌ای صبا، با هدف تقدیر از فداکاری‌های پرسنل این سازمان و همچنین نیرو‌های جهادی و داوطلبی و ثبت و جمع آوری آثار تصویری، قلمی و فیلم‌های تولید شده در آن برهه زمانی در نیمه دوم خردادماه برگزار می‌شود.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها