گزارش برنا از وضعیت بازار سکه و طلا/ نیمسکه رکورددار افت قیمت شد

برنا - گروه اقتصادی؛ در ادامه روند نوسانی بازار طلا و سکه، امروز تمامی قطعات سکه با کاهش قیمت مواجه شدند. نیمسکه با افتی بیش از ۸ میلیون ریال، بیشترین کاهش را در بین سایر انواع سکه تجربه کرد.
در معاملات امروز بازارهای مالی، شاخص بورس با افزایش ۴۳۳۴ واحدی معادل ۰.۱۳ درصد، به سطح ۳ میلیون و ۲۴۱ هزار واحد رسید. این رشد در شرایطی اتفاق افتاده که بیشتر بازارهای موازی با کاهش قیمت مواجه بودند.
در بازار جهانی، انس طلا با رشد ۰.۱ درصدی به ۳۲۰۲.۷۷ دلار رسید. همچنین قیمت نفت برنت با افزایش ناچیز ۰.۱۲ درصدی به ۶۵.۴۱ دلار در هر بشکه رسید.
در بازار داخلی، اکثر داراییها روندی نزولی داشتند.
مثقال طلا با کاهش ۱.۳۶ درصدی به ۲۷۵ میلیون و ۱۷۰ هزار ریال رسید و طلا ۱۸ عیار نیز با افت ۱.۲۶ درصدی در محدوده ۶۳ میلیون و ۵۴۶ هزار ریال معامله شد.
در بازار ارز نیز دلار با کاهش ۰.۶ درصدی به ۸۲۶ هزار و ۱۵۰ ریال رسید و تتر نیز با افت ۰.۳۳ درصدی در کانال ۸۳۳ هزار ریال باقی ماند.
بیتکوین نیز از این روند نزولی بینصیب نماند و با کاهش ۰.۹۴ درصدی به ۱۰۲ هزار و ۹۱۱ دلار رسید.
بازار سکه نیز با روندی کاملاً نزولی آغاز به کار کرد و در پایان معاملات نیز این روند حفظ شد. افت قیمتها بهگونهای بود که در تمامی قطعات اصلی، کاهش محسوس به چشم میخورد و تنها سکه گرمی بدون تغییر باقی ماند.
در صدر این کاهشها، سکه امامی با افت بیش از ۱۰ میلیون و ۷۵۰ هزار ریالی همراه بود و با ثبت کاهش ۱.۴۹ درصدی، در نهایت با قیمت ۷۳۳ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال معامله شد.
این در حالی است که سکه بهار آزادی نیز از این روند کاهشی بینصیب نماند و با افتی در حدود ۹ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال، به سطح ۶۷۷ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال رسید.
نیمسکه، اما بیشترین درصد افت را تجربه کرد. این قطعه از سکه با ۸ میلیون ریال کاهش قیمت، حدود ۱.۸۳ درصد از ارزش خود را از دست داد و در نرخ ۴۳۸ میلیون ریال متوقف شد.
ربع سکه نیز با کاهشی معادل ۳ میلیون ریال، افت ۱.۲۱ درصدی را ثبت کرد و به ۲۴۷ میلیون ریال رسید.
تنها سکهای که در این روز پرتلاطم بازار توانست ثبات خود را حفظ کند، سکه گرمی بود که همچنان با قیمت ۱۳۷ میلیون ریال معامله شد، بیآنکه تغییر قیمتی نسبت به روز گذشته داشته باشد.
کاهش قابلتوجه قیمتها در بازار سکه در حالی رقم خورده که نرخ ارز و انس جهانی طلا نیز نوساناتی محدود داشتهاند. به نظر میرسد با فروکش کردن التهابات هفتههای اخیر و همزمانی آن با کاهش تقاضا، بازار وارد فاز اصلاح قیمتی شده است. البته نوسانات پیشرو در بازار ارز میتواند بار دیگر ورق را برگرداند، موضوعی که فعالان بازار با دقت زیر نظر دارند.
انتهای پیام/