طرز تهیه بیج‌بیج نخود، یکی از غذاهای محلی شمال ایران

  طرز تهیه بیج‌بیج نخود، یکی از غذاهای محلی شمال ایران
  امروز قصد داریم یک غذای محلی و کمتر دیده شده از شمال ایران را به شما آموزش دهیم که کاملا متفاوت، سبک و مقوی است و خیلی فوری آماده می شود.

همشهری آنلاین: امروز قصد داریم یک غذای محلی و کمتر دیده شده از شمال ایران را به شما آموزش دهیم که کاملا متفاوت، سبک و مقوی است و خیلی فوری آماده می شود.

5189216

اگر به دنبال یک غذای خانگی، سالم و متفاوت هستید و علاقه زیادی به مصرف برنج ندارید یا در رژیم به سر می برید پیشنهاد ما به شما تهیه خوراک بیج بیج است که خیلی راحت و فوری آماده می شود.

مواد اولیه

پیاز ۱ عدد

گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

روغن ۳ قاشق سوپ‌خوری

گوجه فرنگی ۴ عدد

نمک ۱.۲ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه ۱.۴ قاشق چای‌خوری

زردچوبه ۱.۴ قاشق چای‌خوری

ادویه کاری ۱ قاشق چای‌خوری

نخود پخته ۲۰۰ گرم

جعفری ۵۰ گرم

ماست پرچرب ۱.۲ پیمانه

لیمو ترش ۱ عدد

رب گوجه ۱ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و در ماهیتابه تفت دهید. دو حبه را نیز له کنید و ریز خرد کنید. اگر سیر دوست ندارید می توانید آن را از غذا حذف کنید. پیازها که کمی سبک شدند سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در ادامه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

پوست گوجه ها را بگیرید و اندازه حبه قند خرد و به گوشت ها اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با آب گوجه فرنگی ها با حرارت کم پخته شود. اگر گوجه هایتان کم آب بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی ها و آبی که اضافه کردید تبخیر شود. قصد ما این است که گوشت چرخ کرده با آب گوجه بپزد وگرنه این غذا نباید آب دار باشد.

در ادامه یک قاشق چای خوری پودر کاری به آن اضافه کنید. نخود پخته شده را نیز به سس بالا اضافه کنید. در آخر چند قطره آب لیموترش هم اضافه کنید. موقع سرو بیج بیج روی آن ماست و جعفری تازه خرد شده بریزید و نوش جان کنید.

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها