حضور و جذب روحانیون در مدارس کشور چگونه است؟

  حضور و جذب روحانیون در مدارس کشور چگونه است؟

  در چند سال اخیر روند جذب افراد در آموزش و پرورش بر اساس مهارت‌ها و شایستگی‌های آنان بوده است و امتیاز خاصی برای طلبه‌ها یا روحانیون در نظر گرفته نشده است.

ایسنا: رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، در خصوص حضور و جذب روحانیون در مدارس توضیحاتی ارائه کرد.

2176732_636

حجت الاسلام علی لطیفی با بیان اینکه بسیاری از مردم تصور می‌کنند کسی که طلبه می‌شود، فقط مفاتیح می‌خواند و مناسک دینی را در معنای خاص و کلیشه‌ای بلد است گفت: این تصور نادرست است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، در حوزه‌های علمیه رشته‌های تخصصی زیادی در زمینه‌های علوم انسانی تدریس می‌شود افزود: تعداد قابل توجهی از دانشجویان در برخی از دانشگاه‌های معتبر و رشته‌های مهندسی فعالیت دارند که پس از پایان تحصیلات دانشگاهی تصمیم می‌گیرند در حوزه‌های علمیه ادامه تحصیل دهند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به حضور روحانیون در آموزش و پرورش عنوان کرد: این حضور در چند سطح صورت می‌گیرد؛ یکی از این سطوح، حوزه تبلیغ است؛ به عنوان مثال مبلغان «طرح امین» رسمی و استخدام آموزش و پرورش نیستند، بلکه در قالب تبلیغ، فعالیت می‌کنند.

لطیفی با بیان اینکه عده دیگری از روحانیون، در قالب جذب و استخدام وارد آموزش و پرورش می‌شوند گفت: در این مسیر، وقتی فراخوان عمومی برای جذب اعلام می‌شود، روحانیون و کسانی که تحصیلات مرتبط دارند، می‌توانند در این فرآیند شرکت کنند که روحانیون نیز مستثنی از این امر نیستند؛ البته اگر بخواهیم امتیاز خاصی برای ورود روحانیون قائل شویم، کاری نادرست است.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر روند جذب افراد در آموزش و پرورش بر اساس مهارت‌ها و شایستگی‌های آنان بوده است و امتیاز خاصی برای طلبه‌ها یا روحانیون در نظر گرفته نشده است اظهار کرد: فرآیند جذب روحانیون نیز بر اساس آزمون‌هایی است که توانمندی‌های فرد در آن ارزیابی می‌شود.

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها