فرماندار: تصفیه خانه بروجرد ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

فرماندار: تصفیه خانه بروجرد ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

 بروجرد - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: عملیات اجرایی تصفیه خانه آب شهرستان سال ۱۳۷۰ آغاز شده و تا کنون فقط ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قدرت اله ولدی روز سه شنبه در جلسه بررسی طرح های اب و فاضلاب و مسئله تنش آبی بروجرد در فرمانداری این شهرستان افزود: تصفیه‌خانه و تاسیسات ویژه شهر بروجرد و ونایی از پروژه‌های پیشران شهرستان است که تا سال ۱۴۰۷ باید به بهره‌برداری برسد.

وی اظهار کرد: ظرف سه سال آینده باید پروژه تصفیه‌خانه و تاسیسات ویژه شهر بروجرد و ونایی با وجود کمبود اعتبارات باید انجام و افتتاح شود.

معاون استاندار با اشاره به اینکه فصل کاری در بروجرد به‌خاطر شرایط آب‌ و هوایی ۹ ماه است، بیان کرد: برای انجام به موقع پروژه های اب و فاضلاب تخصیص اعتبارات شهرستان باید به صورت ۱۰۰ درصدی باشد.

ولدی اضافه کرد: با وجود تنش آبی در ۳۸ روستای شهرستان اختصاص پنج دستگاه تانکر حمل آب برای آبرسانی به روستاها نیاز است.

اختصاص چهار هزار میلیارد ریال برای حل مشکلات آب و فاضلاب بروجرد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از تخصیص چهار هزار میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۵۶ و اعتبارات ملی برای اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب بروجرد خبر داد.

نورالدین نوریزدان افزود: این میزان اعتبار با هدف رفع تنش آبی، توسعه زیرساخت‌های فاضلاب شهری و بهبود تامین آبرسانی به روستاهای این شهرستان هزینه خواهد شد.

وی بیان کرد: رفع مشکلات تنش آبی و عقب‌ماندگی‌ها طرح های حوزه آب و فاضلاب و زیرساختی شهرستان بروجرد، مورد بررسی قرار گرفته است در این راستا حفر هشت حلقه چاه جدید برای تامین آب شرب بروجرد تصویب شده و این پروژه‌ها تا تیرماه امسال انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان ادامه داد: در حوزه فاضلاب، با توجه به عقب‌ماندگی‌های موجود و رویکرد توسعه‌ای شهرستان از محل ماده ۵۶ و اعتبارات ملی به طرح‌های جمع‌آوری و ساماندهی فاضلاب بروجرد تخصیص داده شده است و عملیات اجرایی این پروژه نیز ظرف یک تا ۲ ماه آینده پس از معرفی پیمانکار آغاز خواهد شد.
نوریزدان ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های موجود برای بازسازی و ارتقای تاسیسات قدیمی و کمک به آبرسانی سیار به روستاهایی که با مشکلات کم‌آبی روبه‌رو هستند، از دیگر برنامه‌های این شرکت برای منطقه بروجرد خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار ۸۴۲ روستا در لرستان وجود دارد که برخی با تنش آبی روبرو هستند، افزود: تنها منبع آب شرب در روستاها چشمه‌ها و چاه‌ها هستند، منابع آبی برخی روستاها به مصرف کشاورزی می‌رسد و اکنون کشت برنج چالش جدی است که باید از آن جلوگیری شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان اظهار کرد: برای رفع تنش آبی در لرستان ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که به دلیل تنش آبی شدید در بروجرد ۵۵۰ میلیارد ریال آن هزینه شده است.

نوریزدان تاکید کرد: تمام این اقدامات در راستای پیگیری دغدغه‌های فرماندار بروجرد و تحقق خواسته‌های مردمی انجام خواهد شد تا مشکلات موجود در حوزه آب و فاضلاب این شهرستان کاهش یابد.

 

 منبع خبر