به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره قطر، این نهاد بشردوستانه در بیانیهای اعلام کرد که مواد اولیه برای تهیه غذا یا حتی نان در دسترس ندارد و فعالیتهایش در این زمینه متوقف شده است.
طبق اعلام این سازمان، در ۱۸ ماه گذشته بیش از ۱۳۰ میلیون وعده غذایی و ۲۶ میلیون قرص نان میان ساکنان غزه توزیع شده است.
به گزارش ایرنا، کمیته پیگیری نیروهای ملی و اسلامی فلسطین با صدور بیانیهای اعلام کرد: ما مسائل مطرح شده در رسانهها در خصوص طرح خبیثانه اسرائیلی برای توزیع کمکهای بشردوستانه در نوار غزه را پیگیری کرده و آن را توطئه ای در راستای اشغال غزه و اخراج ساکنان آن می دانیم.
در این بیانیه آمده است: این طرح بخشی از توطئهای است که هدف آن فشار بر مردم فلسطین و سوءاستفاده از رنجهای آنها و استفاده از مشکلات این مردم برای اشغال نوار غزه و اخراج ساکنان این منطقه است.
این بیانیه می افزاید، این طرح تعرض آشکار و نقض فاحش قوانین بینالمللی و قطعنامههای امنیتی در خصوص عملکرد سازمانهای بینالمللی امداد رسان و به طور خاص آنروا و همچنین نقض قوانین حقوق بشری است.
در این بیانیه آمده است :ما اعلام مخالفت سازمانها و کمیتههای بینالمللی و بشردوستانه برای همکاری با این طرح را مورد تقدیر قرار میدهیم و این امر ناشی از ادراک کامل آنها از حجم تجاوزات وحشیانهای است که با این طرح اجرا خواهد شد و در مخالفت با قوانین و اسناد حقوق بشری و اخلاقی قرار دارد.
براساس این بیانیه، ما تمام کشورها و دولتها بویژه کشورهای عربی و اسلامی و تمام آزادگان جهان را به مخالفت با این طرح و عدم همراهی با آن دعوت میکنیم و از همه کشورها میخواهیم به انجام وظیفه انسانی خود در کمک رسانی به ملت فلسطین بر اساس سازوکارهای قانونی بینالمللی و بشردوستانه تضمین کننده نجات ملت فلسطین از گرسنگی دعوت میکنیم و خواستار رساندن کمکها به نیازمندان بدون تلاش برای بهرهبرداری و فشار سیاسی در راستای خدمت به منافع فلسطینیان و حمایت از حقوق و ایستادگی آنها هستیم و بر تقویت نقش سازمانهای بینالمللی به ویژه آنروا تاکید داریم.
این بیانیه می افزاید : ما خواستار بازگشایی سریع گذرگاهها و توقف جنگ و صدور مجوزهای لازم برای ورود کمکهای بشردوستانه و خروج بیقید و شرط مجروحان از غزه هستیم.