به گزارش ایرنا، حجت الاسلام شیخ محمد سبزی سه شنبه شب در نشست خبری اظهار کرد: این طرح به منظور کاهش حوادث ترافیکی و سهولت آمد و شد بار ترافیکی از ۲ باند به سه باند ارتقا پیدا می کند که ۹۰ درصد از اعتبار ان توسط بخش خصوصی و ۱۰ درصد از محل منابع دولتی تأمین خواهد شد. پ
وی افزود: همچنین در حوزه تأمین آب شرب ساوه، طرح انتقال آب از سد کوچری که از چند سال پیش آغاز شده بود، پس از اجرای موفق ۲۹ کیلومتر اولیه و همکاری قرارگاه خاتم در فاز اول به طول ۳۰ کیلومتر، وارد فاز دوم شده که این فاز شامل مسیر آوه تا ساوه و تجهیز چاههای آب شرب در مسیر انتقال است.
سبزی یادآور شد: با وجود مشکلات ناشی از خشکسالی و کاهش منابع سد کوچری، این طرح همچنان با قدرت ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته برای پیشبرد این پروژه، ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت که با آن لولهگذاری مسیر و تجهیزات مورد نیاز انجام شده است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای گفت: در صورت تأمین اعتبارات تکمیلی، ۶۰ کیلومتر دیگر از مسیر انتقال نیز اجرایی خواهد شد و بحران آب شرب در ساوه بهطور کامل رفع می شود.
وی یاداور شد:در کنار تأمین منابع مالی از محل اعتبارات عمومی، پیگیریهایی نیز برای استفاده از ظرفیت مالیاتهای نشاندار، مولدسازی داراییها و کمک ستاد بحران در حال انجام است تا این پروژه حیاتی متوقف نشود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از دیدارهای متعدد با وزرای دولت سیزدهم خبر داد و گفت: تکمیل طرحهای نیمهتمام در حوزههای آب، راه، مسکن، درمان و آموزش از اولویتهای اصلی است.
وی گفت: مقرر شده مدیران کل پیش از برگزاری جلسات کمیته برنامهریزی شهرستان، با حضور در مراکز شهرستانهای ساوه و زرندیه، اولویتهای منطقهای را اعلام کنند و در صورت عدم تحقق وعدهها تا پایان سال، با مدیران کمکار به جرم ترک فعل برخورد قانونی خواهد شد.
وی همچنین از موافقت وزارت آموزش و پرورش با ایجاد پردیس دانشگاه فرهنگیان در شهرستان ساوه برای توسعه زیرساختهای آموزشی خبر داد و گفت: پیگیری بازگرداندن مالیات و ارزشافزوده ۴۴ شرکت صنعتی مستقر در ساوه در حال انجام است و که هماکنون مالیات خود را بهصورت متمرکز در تهران پرداخت میکنند، در حالی که مطابق قانون باید محل پرداخت مالیات در محل فعالیت اقتصادی باشد.