سالانه 12 میلیون تن انواع مواد معدنی در استان قزوین استخراج می شود

مدیرکل صمت استان قزوین گفت: با صدور 294 پروانه بهره برداری سالانه بیش ز 12 میلیون تن انواع مواد معدنی در استان قزوین برداشت می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ همایش بزرگ فعالین معدن استان قزوین عصر سه شنبه با حضور محسن رستمی مدیرکل سمت استان، نقی نبئی رئیس سازمان نظام مهندسی و خانه معدن استان، مهندسان ناظر، مدیران فنی و سرمایه گذاران، بهره برداران بخش معدن در سالن اجتماعات سازمان صمت قزوین برگزار شد.
محسن رستمی مدیرکل صمت استان قزوین در این مراسم گفت: در استان قزوین 294 معدن دارای پروانه بهره برداری با استخراج سالانه 12 میلیون تن و ذخیره قطعی 653 میلیون تن است که 145 فقره گواهی کشف با ذخیره 115 میلیون تن صادر شده است.
وی اضافه کرد: قزوین در زمینه خاک صنعتی و سیلیس دارای جایگاه مناسبی در کشورو ذخایر غنی آلومیت است.
رستمی تصریح کرد: در استان قزوین 29 ماده معدنی وجود دارد و معدن مس پیزه با استخراج سالانه 500 هزار تن مس از معادن بزرگ استان محسوب می شود.
این مدیر گفت: ۳۰ درصد صنعت استان وابسته به مواد اولیه تولیدی در معادن استان است که زمینه اشتغال 30 هزار نفر در این بخش مهیا شده است.
وی اظهارداشت: در استان قزوین ۳۰۰ معدن داریم که حدود ۱۷۰ معدن آن فعال است که با اشتغلزایی۳۰ هزار نفر سالانه ۱۲ میلیون تن امکان برداشت از معدن را داریم که الان کمتر از شش میلیون تن و نیمی از ظرفیت استفاده می شود.
رستمی یادآورشد: مهمترین مواد معدنی استان قزوین شامل مس، سرب و روی، خاک صنعتی، آهک ، سیلیس و آهن است که جزو انفال محسوب می شود و باید معدن کاران درست برداشت کرده و قوانین و مقررات و نکات ایمنی را رعایت کنند تا این بخش دچار چالش نشود.
این مدیر گفت: استفاده از ظرفیت مدیران فنی در بخش معادن الزامی است البته سال گذشته حادثه مهمی نداشتیم اما رعایت نکات ایمنی در کار بسیار اهمیت دارد.
وی اظهارداشت: ذات معدن با برهم زدن طبیعت آمیخته شده و جایی که معدن کاری می شود حتما آسیب هم داریم اما با رعایت قوانین و اصول ایمنی می توانیم آسیب ها را کاهش دهیم.
رستمی بیان کرد: خسارت به راههای روستایی از چالشهای بخش معادن است اما بایستی معدن کاران نسبت به نصب باسکول و رعایت تناژ دقت کنند زیرا اگر اصول فنی و ایمنی رعایت شود مشکلات کمتر می شود.
وی اظهارداشت: پرداخت حقوق دولتی از دیگر درخواستهاست که باید بموقع اقدام شود.
در ادامه تعدادی از معدن کاران استان مشکلات خود را مطرح کردند و خواستار رسیدگی به آنها از سوی مسئولان شدند.
در این همایش در خصوص ظرفیتها، فرصتها، موانع و چالش های سرمایه گذاری امن و راهکارهای نیل به معدنکاری پایدار تبادل نظر شد.
انتهای پیام





مطالب مرتبط
- پدر و مادر واقعی ریحانه پارسا چه کسانی هستند؟!
- بودجه هنگفت برای سه خرید بزرگ اشلوت!
- رونالدو ریش گذاشت ؛ چهره ابرستاره فوتبال جذابتر شد / از تاثیرات زندگی در عربستانه؟!
- طرح جدید اسرائیل در غزه: مهندسی گرسنگی
- داستان جالب زرگنده و پیچ امینالدوله
- دین محمدی: مشکلم با استقلالیها حل شد
- میلیاردها نفر از این کاربرد مخفی ناخن گیر بی خبرند!
- دانشمندان گونه جدید پروانهای عجیب را کشف کردند