به گزارش ایرنا، طاهر رستمی روز سهشنبه در نشست با نمایندگان احزاب و گروههای سیاسی خراسانشمالی اظهار کرد: بستر مناسب برای فعالیت قانونی، شفاف و موثر احزاب در استان فراهم است و استانداری با رویکردی حمایتی از مشارکت فعال این نهادها در عرصههای مختلف استقبال میکند.
وی با تاکید بر اینکه توسعه مفهومی چندبعدی است، افزود: برای تحقق توسعه، تنها عملکرد دولت کفایت نمیکند؛ بلکه باید از ظرفیت همه بخشها از جمله احزاب، رسانهها، نخبگان، بخش خصوصی و مردم بهره گرفت.
معاون سیاسی استاندار با بیان اینکه برخی احزاب تنها در زمان انتخابات فعال میشوند، گفت: انتظار داریم این فعالیتها استمرار یابد و به مطالبهگری مسوولانه، تقویت سرمایه اجتماعی و ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی منجر شود.
رستمی با اشاره به سفر سال گذشته رییسجمهور به خراسانشمالی، خاطرنشان کرد: این سفر فرصتی کمنظیر برای تسریع در اجرای طرحهای زیربنایی و عمرانی استان فراهم کرد و اکنون در مرحلهای قرار داریم که اجماع فکری، همدلی نخبگان و وحدت در عمل میتواند راهگشای بسیاری از مسایل باشد.
وی راهبرد «وفاق» را از مهمترین اصول حاکم بر سیاستورزی در کشور دانست و افزود: انسجام داخلی نقش موثری در موفقیتهای اخیر از جمله مذاکرات بینالمللی داشته است و باید این راهبرد را در تمامی عرصهها ادامه دهیم.

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری خراسانشمالی نیز در این نشست با اشاره به عملکرد برخی احزاب در رویدادهای اخیر سیاسی، اظهار کرد: احزاب و تشکلهای فرهنگیان در افزایش مشارکت سیاسی و تشویق مردم به حضور در انتخابات، نقشی مهمی ایفا کردند.
مهردخت قوپرانلو ابراز امیدواری کرد که این نهادها همچنان در فضای جامعه مدنی، کارویژههای خود را حفظ کنند.
وی تصریح کرد: احزاب باید به عنوان حلقه واسط میان سپهر خصوصی و عرصه عمومی بهخوبی ایفای نقش کنند؛ یعنی هم دغدغههای جامعه را به حاکمیت منتقل کنند و هم پیامهای حاکمیت را به زبانی قابل فهم برای مردم بازگو کنند.
قوپرانلو عنوان کرد: توسعه سیاسی پایدار در گرو استمرار فعالیت موثر احزاب، گسترش گفتوگوهای اجتماعی و احترام متقابل به تنوع فکری در چارچوب قانون است و ما در استان برای حمایت از این رویکرد، سیاستهای تسهیلگرانه را در دستور کار داریم.
۷۰ حزب و تشکل سیاسی و صنفی شامل دفاتر استانی و شهرستانی در حال فعالیت هستند.
استان خراسانشمالی با یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است که نیمی از آن در نواحی روستایی سکونت دارند.