به گزارش ایرنا از بنیاد بین المللی غدیر حسین ظریف منش در دومین نشست هماهنگی برنامه های گرامیداشت ایام الله دهه امامت و ولایت گفت: شعار امسال و عناوین روزهای دهه امامت و ولایت با توجه به سه مبنا یعنی حقیقت غدیر و فلسفه آن، منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و نیاز امروز جامعه ما و جوامع دیگر و شرایط حاکم بر کشور و محور مقاومت به افزایش معرفت نسبت به امیرالمومنین و آموزه های آن بزرگوار تعیین شده است.
وی افزود: در برنامه های سال جاری ضمن گسترش جشن ها و مراسم گرامیداشت، آشنایی بیشتر مردم با تعالیم آن حضرت پیرامون مردم داری و خدمت، ظلم ستیزی، کار و تولید، سبک زندگی و وحدت امت اسلام مورد توجه قرار خواهد گرفت و در همه این زمینه ها تلاش می شود تا بر اساس رهنمود مقام معظم رهبری، نهج البلاغه بیش از گذشته به عنوان کتاب زندگی مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل بنیاد غدیر اضافه کرد: «امیرالمومنین،معیار زندگی، الگوی حکمرانی» فقط یک شعار نیست بلکه بیان یک اعتقاد اصیل مبتنی بر غدیر است که باید هم در زندگی فردی و اجتماعی مردم و هم در سلوک و عملکرد مدیران نظام به منصه ظهور و بروز برسد و دهه امامت و ولایت باید بستر و زمینه ساز مناسب انتقال این ایده و آرمان الهی قرار گیرد.
عناوین دهه امامت و ولایت
جمعه ۱۶ خرداد مصادف با دهم ذیحجه و عید قربان با عنوان «امیرالمومنین(ع)، مظهر بندگی و عبودیت» نامگذاری شده؛ شنبه ۱۷ خرداد با عنوان «امیرالمومنین(ع)، یاور مظلومان، دشمن ستمگران» نام گرفته، یکشنبه ۱۸ خرداد با عنوان «امیرالمومنین(ع)، مردم داری و خدمت» نام گرفته و دوشنبه ۱۹ خرداد به عنوان «امیرالمومنین(ع)، محور وحدت» نامیده می شود.
۲۰ خرداد با عنوان «امیرالمومنین(ع)، کار و تولید»؛ ۲۱ خرداد «امیرالمومنین(ع) و عزت اسلامی»؛ ۲۲ خرداد «امیرالمومنین(ع)، جهاد و شهادت»؛ جمعه ۲۳ خرداد «امیرالمومنین(ع) پرچمدار عدالت»؛ شنبه ۲۴ خرداد مصادف با ۱۸ ذیحجه و عید غدیر با عنوان «غدیر طرح اسلام برای مدیریت جامعه» نام گرفته است.
همچنین ۲۵ خرداد با عنوان «امیرالمومنین(ع)، قرآن ناطق» و ۲۶ خرداد مصادف با ۲۰ ذیحجه و سالروز ولادت امام هفتم با عنوان «امیرالمومنین و تعالی خانواده» نامیده می شود.