به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین محمدی روز شنبه در کارگروه توسعه مهارت استان در اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه، امروز هشتمین ائتلاف مهارتی کشور در استان اصفهان تشکیل شد، افزود: کارویژه اصلی این ائتلاف این است که پس از دریافت درخواستهای نیروی کار از طرف بنگاههای بزرگ، کوچک و متوسط و کارفرمایان متعلق به جامعه اصناف، اتاق بازرگانی، خانه صنعت، اتاق تعاون، زیر ساختهای آموزش مهارتی در استان را برای پاسخگویی به آن درخواستها آمایش میکند.
وی گفت: بهعنوان نمونه در یک افق چند ساله، نیاز به افراد ماهر در حوزه رایانه، ماشین کاری و صنایع دستی احصا و مهارت آموزان به تناسب آن نیازها و از لحاظ سنی دسته بندی و آمایش خواهد شد.
محمدی ادامه داد: سپس بر همین اساس زیر ساخت های آموزشی تقویت و تجهیز خواهند شد و بدین سبب با کمک صنایع یک چرخه اشتغال پایدار و موثر از تناسب شغل و شاغل در استان شکل خواهد گرفت.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای با اشاره به ظرفیت بالای استان اصفهان اظهار داشت: وجود نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده، دانشگاههای بسیار خوب و جمعیت جوان در این استان، مزیت بالایی برای صنعت و مهارت کشور محسوب میشود که میتواند با تکمیل چرخه مورد اشاره نه تنها نیاز اصفهان که بخشی از نیروی مورد نیاز کشور را نیز پوشش دهد.
وی اضافه کرد: بیش از ۵۰ هزار آموزشگاه داری مجوز در کشور وجود دارد که تعدادی زیادی از این آموزشگاهها به دلیل اینکه بدون مطالعات شکل گرفته، در یک سال گذشته غیر فعال بودند.
محمدی با بیان اینکه آموزشگاههای آزاد بهطور مستقیم روی کیفیت آموزش در کل کشور اثرگذار هستند خاطرنشان کرد: آموزش بیش از یک میلیون نفر در کشور توسط آموزشگاههای آزاد انجام می شود که سهم بسیار بزرگی است.
وی با اشاره به سخت گیری های اعطای مجوز به آموزشگاههای آزاد بیان کرد: امیدواریم این امر بتواند تضمین کیفیت لازم را انجام دهد و شاهد ارایه این آمورزش ها با کیفیت . زیرساخت مناسب به مردم باشیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: مسابقات ملی مهارت با توجه به درخواست استانداری در اصفهان برگزار خواهد شد که در این زمینه پیشنهاد ما شکل گیری پردیس بین المللی مسابقات مهارت در استان اصفهان است.
محمدی اضافه کرد: توافق اصولی برای راه اندازی پردیس مهارتی در استان اصفهان انجام شده و جانمایی آن با مشارکت استانداری در حال انجام است.
وی گفت: این مسابقات در بیش از ۴۰ رشته برای مهارت آموزان برگزار خواهد شد که نگاه ما به آن یک کار ترویجی جدی است و بدنه بزرگی از فعالان مهارتی کشور را درگیر خواهد کرد.
به گفته محمدی، مسابقات ملی مهارت، مقدمه مسابقات آسیایی و بین المللی است که در سال ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ در چین تایپه و شانگ های برگزار خواهد شد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای ادامه داد: انگیزه اصلی این است که بتوانیم یکی از سطوح مسابقات جهانی از جمله آسیایی، بین المللی و منطقه ای را در چند سال آینده به میزبانی ایران و اصفهان به عنوان پایتخت مهارتی کشور برگزار کنیم که با توجه به ظرفیت های بزرگ موجود در صنایع این استان رخداد بسیار امیدبخشی خواهد بود.
به گزارش ایرنا، کارگروه توسعه مهارت استان امروز با حضور معاون وزیر تعاون و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
در این نشست از از کنسرسیوم (ائتلاف) مهارت استان اصفهان رونمایی شد.
اصفهان ۵۴ مرکز فنی و حرفهای دولتی و حدود یک هزار و ۲۵۰ آموزشگاه آزاد فعال در بخش خصوصی دارد.