به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، مدیر بیمارستان های غزه در اظهاراتی گفت: حدود ۶۰ هزار کودک به دلیل محاصره ای که رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است از سوء تغذیه رنج می برند. رژیم صهیونیستی از ورود تجهیزات پزشکی ضروری ممانعت می کند و نوار غزه به دلیل محاصره دچار قحطی شده است.
وی افزود: میزان مرگ بیماران نارسایی کلیه به دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با خروج آن ها از نوار غزه افزایش یافته است. از سازمان های بین المللی می خواهیم که برای توقف جنایت ها و پایان دادن به محاصره غزه فورا وارد عمل شوند. پیش بینی ما این است که سیستم بهداشتی در نواز غزه به زودی به طور کامل دچار فروپاشی خواهد شد.
به طور همزمان بیمارستان تخصصی «الکویت» غزه هشدار داد: با توجه به تعطیلی دوماهه گذرگاه ها، عذا و داروهای اساسی بیماران در معرض کمبود شدید هستند.
مدیر این بیمارستان که در منطقه رفح قرار دارد، خاطرنشان کرد: نوار غزه در بیش از ۷۵ درصد از داروهای اساسی از کمبود شدید رنج می برد. توانایی ما در ارائه خدمات درمانی در معرض خطر است.
پیش از این «محمد محمود مهران» استاد حقوق بین الملل و عضو انجمن حقوقی آمریکایی و اروپایی تاکید کرد: تداوم گرسنگی درغزه و بغرنج شدن آن به شکل بی سابقه طی دو ماه اخیر به مثابه جنایت جنگی عامدانه ای است که رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه انجام میدهد و مسئولیت حقوقی کامل آن با اشغالگران است.
وی افزود: آنچه در غزه رخ میدهد، گرسنه نگه داشتن برنامه ریزی شده بیش از دو میلیون فلسطینی و نقض توافق های ژنو است که استفاده از گرسنگی به عنوان شیوه جنگی علیه غیرنظامیان را ممنوع می کند.
این استاد حقوق بین الملل تاکید کرد: محاصره اشغالگران علیه غزه از دو ماه قبل و ممانعت عامدانه از ورود کمک ها، جنایت جنگی جمعی است به ویژه که مقامات این رژیم به صراحت از گرسنه نگه داشتن مردم غزه سخن رانده اند.
وی ضمن تقبیح سکوت جامعه جهانی در این باره، خواستار دخالت فوری برای پایان دادن به محاصره غزه و گشودن گذرگاهها شد.
محمد محمود مهران در این باره گفت: گزارش های میدانی از غزه نشان دهنده بدترین فاجعه انسانی عصر جدید در حال رخ دادن در این منطقه است که هزاران کودک، زن و سالخورده بر اثر گرسنگی جان می دهند و اسرائیل با ممانعت از ورود کمک ها، قانون بین المللی را نقض می کند.