به گزارش خبرنگار ایرنا، فرشته امین روز پنجشنبه در نشست شورای راهبری تحول اداری در استانداری گیلان با تشریح محورهای برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم اظهار کرد: مدیریت سرمایه انسانی از جمله ۶ محور اصلی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم است در این ارتباط تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد نیز در دستور کار است ضمن آنکه جانشینپروری نیز مدنظر است.
وی با بیان اینکه برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم دارای ۶ محور اصلی، ۱۳ برنامه فرعی و ۴۸ اقدام است، اضافه کرد: اصلاح ساختار و معماری کلان دولت، مدیریت سرمایه انسانی، توسعه دولت هوشمند، ارتقاء سلامت اداری و رفع زمینههای فساد، ارتقاء نظام مدیریت عملکرد و بهبود کیفیت خدمات و ارتقاء بهرهوری از محورهای اصلی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم است.
رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور با اشاره به موضوع ارتقاء سلامت اداری و رفع زمینههای فساد عنوان کرد: در این بخش شناسایی و رفع گلوگاههای فسادخیز مورد توجه است.
وی بیان کرد: برنامه اصلاح نظام اداری همزمان با فعالیت دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفته و دستورالعمل اجرایی این برنامه بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شده است که این برنامه از مطالبات و انتظارات ویژه مردم از رئیس جمهور بودهاست.
امین با بیان اینکه تمام دستگاههای اجرایی و مدیران در اجرای برنامه اصلاح نظام اداری سهیم هستند، اضافه کرد: توجه دستگاههای اجرایی در ارتباط با اجرای این برنامه بر اساس شاخصهای اختصاصی رصد خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آماده سازی متولیان برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم اضافه کرد: مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور به عنوان مجری بخش آموزش و توانمندسازی متولیان این برنامه نسبت به برگزاری یک سری دورههای آموزشی اقدام میکند.

آموزش سرمایه انسانی در راستای افزایش بهرهوری است
استاندار گیلان نیز در نشست شورای راهبری تحول اداری با اشاره به اهمیت آموزشهای لازم به نیروهای انسانی گفت: آموزش سرمایه انسانی و مبارزه با فساد در راستای افزایش بهرهوری است.
هادی حق شناس اظهار کرد: جلسه شورای راهبری تحول اداری بر اساس مصوبه شورای عالی اداری کشور شکل گرفته و برنامه اصلاح نظام اداری نیز برحسب مصوبه هیات وزیران فراهم شده تا اصلاح ساختار و معماری کلان دولت، مدیریت سرمایه انسانی، توسعه دولت هوشمند، ارتقاء سلامت اداری و رفع زمینههای فساد، ارتقاء نظام مدیریت عملکرد و بهبود کیفیت خدمات و ارتقاء بهرهوری اتفاق افتد.
وی با بیان اینکه برنامه پنجساله سوم موفقترین برنامه بودهاست، بیان کرد: متاسفانه از رشد اقتصادی هشت درصد در تمام ۶ برنامه گذشته توسعه کشور که یک سوم آن قرار بود ناشی از بهرهوری باشد؛ اتفاق نیفتاد.
نماینده عالی دولت در گیلان با مهم دانستن اجرای برنامههای تدوین شده، اضافه کرد: برنامهها در صورت اجرای دقیق و درست، حتما منشاء تحولات بزرگی خواهد شد.