دانشگاه خوارزمی امسال بحران مالی نخواهد داشت

دانشگاه خوارزمی امسال بحران مالی نخواهد داشت

 تهران- ایرنا- سرپرست دانشگاه خوارزمی تاکید کرد: با انضباط مالی و اجرای برنامه‌های راهبردی، حتی با وجود افزایش ۲۵ درصدی حقوق کارکنان، دانشگاه در سال جاری با بحران مالی مواجه نخواهد شد.

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه خوارزمی، بیژن عبدالهی در مراسم نکوداشت روز معلم و دهه سرآمدی آموزش با اشاره به محدودیت‌های زمانی و مالی، بر لزوم برنامه‌محوری و استفاده بهینه از فرصت‌ها تأکید کرد و گفت: بر اساس برنامه راهبردی دانشگاه تمام دانشکده‌ها و معاونت‌ها با مشارکت مستقیم مدیران، برنامه‌های خود را تدوین کرده‌اند.

سرپرست دانشگاه خوارزمی افزود: بودجه دانشگاه در سال ۱۴۰۴ با رشد ۴۱ درصدی مواجه شده که نشان‌دهنده اعتماد مجلس و سازمان برنامه به مدیریت مالی دانشگاه است.

وی از راه‌اندازی سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه خبر داد و افزود: این سازمان با هویت حقوقی مستقل و مشابه شرکت‌های خصوصی، محدودیت‌های فعلی دانشگاه در امور مالی و دارایی را برطرف می‌کند. این اقدام به ما امکان می‌دهد تا در حوزه‌های مختلف از جمله ساخت‌وساز، واگذاری املاک و سرمایه‌گذاری‌های جدید با انعطاف بیشتری عمل کنیم.

عبدالهی گفت: احداث پردیس علم و فناوری با ساخت پنج سوله تحقیقاتی (۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی)، تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی (۴۰ درصد پیشرفت در دو بلوک ۳۲ واحدی)، بازسازی ساختمان‌های فرسوده از جمله ساختمان اداری و بخش‌های آموزشی پردیس کرج و احیای مجموعه ورزشی شمس‌آباد و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری بهینه از آن از پروژه‌های کلیدی در دست اجرای دانشگاه است.

سرپرست دانشگاه خوارزمی با رد ادعای کمبود منابع مالی در این دانشگاه، گفت: مشکل اصلی، مدیریت نادرست منابع بوده است نه کمبود آن و امسال دانشگاه با بحران مالی مواجه نخواهد بود.

وی همچنین از پیگیری‌های جدی برای بازپس‌گیری ۵۳ هکتار از اراضی واگذارشده به سازمان ملی مسکن خبر داد و افزود: با همکاری مجلس و وزارتخانه‌های مربوطه، امیدواریم این اراضی به دانشگاه بازگردد تا بخشی از آن برای رفاه اعضای هیات علمی و کارکنان اختصاص یابد.

دانشگاه خوارزمی امسال بحران مالی نخواهد داشت

همچنین در این مراسم معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی دستاوردهای یک‌ساله معاونت آموزشی دانشگاه خوارزمی را تشریح کرد.

کیانوش زهراکار، راه‌اندازی ۲۱ رشته تحصیلی جدید در تمامی مقاطع، ارتقای رتبه بارگذاری مدارک در سامانه پامتک از ۱۵۷ به ۱۴، ساماندهی ۵۵۰۰ پرونده دانشجویی، برگزاری دوره‌های تخصصی برای ۲۷۶۰۰ نفر از دهیاران و اجرای طرح آموزش معلمان افغانستانی با ۱۹۸ نفر شرکت‌کننده را از مهم‌ترین دستاوردهای کلان آموزشی دانشگاه خوارزمی برشمرد.

وی گفت: چابک‌سازی ساختار اداری، الکترونیکی‌کردن فرایند ارتقای اساتید، ایجاد مرکز نوآوری‌های آموزشی، توسعه آموزش‌های میان‌رشته‌ای و بهبود کیفیت نظارت بر اجرای مقررات آموزشی مهمترین برنامه های معاونت آموزشی در سال ۱۴۰۴ است.

معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به مشارکت ۷۶ درصدی اساتید در انتخابات هیأت ممیزه، از دانشکده‌های علوم مالی و علوم ریاضی با مشارکت ۱۰۰ درصدی به صورت ویژه قدردانی کرد.

 

 منبع خبر