افزایش نرخ تبلیغات با بهره‌گیری از الگوریتم‌ها

افزایش نرخ تبلیغات با بهره‌گیری از الگوریتم‌ها

 تهران- ایرنا- متخصص داده‌کاوی و دکترای علوم کامپیوتر، از افزایش نرخ تبلیغات با بهره‌گیری از الگوریتم‌ها خبرداد و گفت: برای آموزش و حجم عظیم اطلاعات، الگوریتم را به گونه‌ای می‌سازیم که کل وب را در برگیرد.

به گزارش گروه علمی ایرنا، مسعود کاویانی امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه در ایستگاه آینده اینوتکس ۲۰۲۵ درباره مدل‌های زبانی اظهارکرد: مغز انسان زمانی که می‌خواهد مفهومی را درک کند، آن مفهوم را تبدیل به وکتور یا به اصطلاح ۵ تا ۶ عدد می‌کند؛ این اعداد همان مقدار الکتریسته‌ای است که در نورون‌های مغزی انسان روشن می‌شود.

این فعال حوزه هوش مصنوعی افزود: به عنوان مثال هنگامی شکل یک ماشین بی ام او را مشاهده می کنیم. این ماشین در مغز ما تبدیل به اعداد ۶۴ و ۱۷ و ۲۳ می‌شود. این اعداد یک وکتور است که در ذهن تبدیل به ماشین بی ام شده است. زمانی که این ماشین را مشاهده می‌کنیم، نامش را می‌شنویم یا متنی (فارسی یا انگلیسی) می‌بینیم، همان وکتورها شکل می‌گیرد و درک می‌کنیم.

افزایش نرخ تبلیغات با بهره‌گیری از الگوریتم‌ها

کاویانی با بیان اینکه، multi modal llm نیز همین کار را می‌کند و آبجکت های مختلف با الهام از مغز را متوجه و تبدیل به این اعداد می‌کند، افزود: در واقع مولتی مدال ال ال ام همان chatGpt هایی هستند که علاوه برمتن می‌توانند صوت و تصویر بگیرند و در خروجی هر چیزی را تولید کنند.

به نقل از منطقه بین المللی نوآوری ایران، این فعال حوزه هوش مصنوعی اظهار کرد: برای آموزش و حجم عظیم اطلاعات، الگوریتم را به گونه‌ای می‌سازیم که کل وب را بگیرد و به مرور زمان این کار را انجام دهد.

کاویانی افزود:به عنوان مثال در آپارات به صورت هوشمند ویدئوهایی که جنایت داعش را داشتند انتخاب کردیم و پس از آن الگوریتم اعداد را بدست آورد و تمامی ویدئوها را برای افراد بالای ۱۸ سال برچسب گذاری کردیم یا در صباویژن بر اساس الگوریتم نزدیکترین آهنگ، فیلم و گروه سنی را مشخص کردیم و اپلیکیشنی را معرفی کردیم. این مساله باعث شد نرخ تبلیغات صباویژن ۷ تا ۱۲ درصد افزایش یابد.

رویداد ایستگاه آینده اینوتکس (Nextation ۲۰۲۵)، یک گردهمایی بزرگ و الهام‌بخش در حوزه آینده‌پژوهی، نوآوری و فناوری‌های پیشرو است که طی روزهای ۹ و ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ در قالب چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری ایران (اینوتکس ۲۰۲۵) در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

این رویداد برای چهارمین سال متوالی، بستری برای هم‌افزایی میان کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، متخصصان فناوری و علاقه‌مندان به نوآوری فراهم کرده و تمرکز آن بر تأثیر فناوری‌های نوین بر آینده کسب‌وکارها، سازمان‌ها و زندگی انسان‌هاست.

در جریان رویداد ۲ روزه ایستگاه آینده ، بیش از ۳۰ پنل و سخنرانی با حضور بیش از ۵۰ تن از فعالان برجسته اکوسیستم فناوری برگزار خواهد شد.

محورهای اصلی برنامه‌ها شامل موضوعاتی همچون آینده هوش مصنوعی و چالش‌های آن، انقلاب دیجیتال در خدمات مالی، نوآوری در کسب‌وکارها، و پیش‌بینی روندهای تکنولوژیک در دهه پیش رو خواهد بود. همچنین نقش شرکت‌های بزرگ، تحولات صنعت، و ترندهای جهانی فناوری به‌طور ویژه مورد بررسی قرار می‌گیرند.

در روز اول رویداد، موضوعاتی مانند همکاری انسان و ماشین در قالب «هوش افزوده»، آینده شغلی در عصر هوش مصنوعی، تحلیل شناختی فراتر از داده‌ها، و تأثیر فناوری‌های نوین در بازتوانی عصبی، توسط کارشناسان و مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ ارائه خواهند شد.

روز دوم نیز با تمرکز بر تحولات صنایع بزرگ، میزبان پنل‌هایی درباره ظهور عامل‌های خودمختار، نقش هوش مصنوعی در جهان کوانتومی، و آینده منابع انسانی در عصر فناوری خواهد بود. علاقه‌مندان شرکت در رویداد ایستگاه آینده می‌توانند به این لینک مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (INOTEX ۲۰۲۵) از نهم اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد و به مدت چهار روز پذیرای بازدیدکنندگان است.

اینوتکس که امسال سیزدهمین دوره خود را پشت سر می‌گذارد، یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری در منطقه به شمار می‌آید و هر ساله میزبان طیف گسترده‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، مراکز نوآوری، نهادهای حمایتی و سرمایه‌گذاران است.

حضور بیش از ۵۰۰ مجموعه نوآور

در این دوره از نمایشگاه، بیش از ۵۰۰ مجموعه نوآور از ایران و کشورهای دیگر شرکت دارند و بخش‌هایی همچون «اینوتکس پیچ» (رقابت استارتاپی)، «استیج اصلی» (سخنرانی‌های تاثیرگذار)، نشست‌های تخصصی، جلسات انتقال تجربه (Mentoring) و نمایشگاه محصولات فناورانه برپاست.

علاوه بر معرفی تازه‌ترین فناوری‌ها در حوزه‌هایی نظیر هوش مصنوعی، انرژی‌های نو، فناوری پزشکی و اینترنت اشیا، کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز برای علاقه‌مندان و فعالان کسب‌وکار برگزار می‌شود.

در این دوره از اینوتکس، فناوری هوش‌مصنوعی جایگاه ویژه‌ای دارد. بخش قابل توجهی از غرفه‌های نمایشگاه به معرفی محصولات، خدمات و راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی اختصاص یافته است. استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلفی چون هوش مصنوعی پزشکی، پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین، رباتیک و تحلیل داده‌های کلان (Big Data) به ارائه نوآوری‌های خود می‌پردازند.

همچنین، در قالب نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی، موضوعاتی نظیر فرصت‌ها و چالش‌های هوش‌مصنوعی در ایران، هوش مصنوعی مولد (Generative AI) و کاربردهای آن در صنایع مختلف مورد بحث قرار می‌گیرد.

برگزاری جلسات ویژه‌ با حضور استادان برجسته، متخصصان و کارآفرینان حوزه هوش مصنوعی، فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان ایجاد می‌کند تا از تازه‌ترین تحولات این فناوری در سطح ملی و بین‌المللی آگاه شوند و ارتباطات حرفه‌ای خود را گسترش دهند.

 

 منبع خبر