احمد حسین پور روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: همچنین درصد تحقق مالیات پارسال در استان بوشهر نسبت به رقم تعیین شده سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز ۱۶۴ درصد افزایش داشته است.
وی یادآور شد: از کل مبلغ ۳۴۰ هزار میلیارد ریالی یادشده مبلغ ۲۶۰ هزار میلیارد ریال مربوط به منابع مالیات های مستقیم از جمله اشخاص حقوقی ، حقوق ، مشاغل و مستغلات و ۸۰ هزار میلیارد ریال نیز مربوط به منابع مالیات های غیر مستقیم است.
حسین پور تصریح کرد: همچنین مبلغ ۷۰ هزار میلیارد ریال عوارض افزوده و آلایندگی به شهرداری ها ، دهیاری ها ، امور عشایر و فرمانداری ها برای پرداخت به روستاهای فاقد دهیاری پرداخت شد.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان بوشهر ادامه داد: مبلغ وصول و پرداخت عوارض ارزش افزوده و آلایندگی پرداخت شده در استان بوشهر در سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه ۱۴۰۲ از لحاظ رقم ۷۳ درصد رشد داشته است.
وی گفت: ۹۲ درصد رقم وصولی مالیات در استان بوشهر مربوط به شرکت های بزرگ نفتی ، گاز و پتروشیمی های مستقر در مرکز استان و شهرستان های عسلویه و کنگان است.
حسین پور با اشاره به اینکه هشت درصد مابقی نیز مربوط به دیگر مشاغل است افزود: این درحالی است که ۶۵ درصد نیروی انسانی شاغل در اداره کل امور مالیاتی استان بوشهر در حال خدمت دهی به هشت درصد یادشده هستند.
وی افزود: اعتبارات ارزش افزوده بدلیل اینکه در زمینه طرح های زیرساختی امور عمرانی هزینه می شود نقش مهمی در شتاب بخشی در توسعه و ارتقای خدمات دهی به مردم دارد.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان بوشهر ادامه داد:قانون مالیات بر ارزش افزوده، از پیشرفتهترین و بهترین قوانینی است که در سالهای اخیر در سیستم اقتصادی و نظام مالیاتی کشور وضع شده است.
وی اضافه کرد: در این استان در مجموع ۲۵۳ هزار و ۴۳۷ مودی وجود دارد که از این شمار ۲۳۴ هزار و ۱۵۵ نفر مودیان حقیقی و ۱۹ هزار و ۲۸۲ مودی نیز اشخاص حقوقی ( شرکت ها ) هستند.
حسین پور افزود: این عوارض با تلاش و همکاری سازمان امور مالیاتی استان ، اداره کل امور اقتصادی و دارایی ، رئیس کل دادگستری ، فرمانداری ها ، دیوان محاسبات ، بازرسی ، مجموعه های امنیتی و تعامل و همراهی شرکت های مودی مالیاتی وصول و پرداخت شده است.