تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و بنیاد ملی علم ایران امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و بنیاد ملی علم ایران امضا شد

 زابل- ایرنا- رییس دانشگاه زابل از امضای تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی بین این مرکز و بنیاد ملی علم ایران با در نظر گرفتن ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

محمد رکوعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تفاهم‌نامه در حوزه‌هایی مانند انرژی‌ بادی و خورشیدی، شیرین‌سازی آب، تنوع زیستی و پایش محیط زیست منعقد و دانشگاه زابل به‌عنوان مجری طرح‌های علمی در این زمینه‌ها معرفی شده است.

وی با اشاره به بازدید رییس بنیاد ملی علم ایران از دانشگاه زابل، اظهار کرد: این بازدید زمینه‌ساز تعامل مؤثر میان دانشگاه و نهادهای علمی و معرفی ظرفیت‌های دانشگاه زابل برای ایفای نقش در سطح ملی شد.

رکوعی اضافه کرد: مدیران بنیاد ملی علم ایران در این بازدید اعلام کردند که محدودیتی برای حمایت مالی از طرح‌های پژوهشی دانشگاه زابل وجود ندارد، همچنین با راه‌اندازی سامانه «کایپر»، فرآیند ثبت، داوری و پیگیری طرح‌ها تسهیل شده و فرصت مناسبی برای پژوهشگران دانشگاهی بوجود آمده است.

وی با اشاره به عملکرد پژوهشی دانشگاه زابل خاطرنشان کرد: شاخص تاثیرگذاری علمی (H-Index) این دانشگاه از ۹۶ به ۹۷ و شاخص پایگاه «Web of Science» از ۰.۹ به ۱.۱ ارتقا یافته، همچنین یکی از مجله‌های علمی دانشگاه در پایگاه «اسکوپوس» در رده بالا (Q۱) قرار گرفته که حاصل تلاش پژوهشگران حوزه هنر و باستان‌شناسی است.

رکوعی با بیان اینکه زابل در میان دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در رتبه دوم از نظر تعداد طرح‌های مصوب در بنیاد ملی علم ایران قرار دارد، افزود: این جایگاه گویای ظرفیت بالای دانشگاه در عرصه پژوهش بوده و هدف ما ارتقای این موقعیت در سطح ملی است.

رییس دانشگاه زابل تأکید کرد: ما به‌دنبال ایفای نقش فعال در حل مسائل منطقه‌ای و ملی هستیم و فقط به انتشار مقاله اکتفا نمی‌کنیم بلکه با تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و تشویق نخبگان علمی، تلاش داریم تا این دانشگاه به مرجعی برای تولید علم کاربردی در جنوب شرق کشور تبدیل شود.

رکوعی اظهار امیدواری کرد که پیرو تفاهم‌نامه منعقد شده، شاهد افزایش طرح‌های پژوهشی ارسال‌ شده از سوی دانشگاه زابل به بنیاد ملی علم ایران و تقویت جایگاه علمی منطقه سیستان باشیم.

به گزارش ایرنا ، دانشگاه زابل با دارا بودن هشت دانشکده و ۱۱۰ رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع دکترای تخصصی، دکترای حرفه ای، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در دوره های روزانه و شبانه یکی از مراکز مهم آموزش عالی در جنوب شرق کشور به حساب می آید.

 

 منبع خبر