مینا مقیمی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور نظارت بر عملکرد و فعالیتهای باشگاههای دولتی و خصوصی سیستان و بلوچستان و پیرو تاکیدات سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان، بازدیدهای دورهای کارشناسان ستاد نظارت بر اماکن ورزشی از باشگاههای سطح زاهدان در حال انجام است.
وی بیان کرد: در این بازدیدها، نمایندگان ادارهکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با حضور در باشگاهها، ضمن تاکید بر لزوم نصب پروانه کسب، برنامهریزی مدون برای افزایش آمار بیمه ورزشی، اجرای نرخنامه مصوب ورزشی، رعایت نکات اولیه بهداشتی، نصب کپسول آتشنشانی، جعبه کمکهای اولیه و عدم فروش هرگونه مکمل غذایی، بر حضور مستمر مربیان و مدیران در باشگاهها تاکید و دستورات لازم را ابلاغ میکنند.
مسول امور ورزش بانوان ادارهکل سیستان و بلوچستان ادامه داد: استفاده از مربیان مجرب و حرفهای، تفکیک ردههای سنی ورزشکاران با تمرینات مناسب و مجزا، بهرهگیری از تجهیزات و امکانات ورزشی استاندارد توسط باشگاهها نیز مورد تاکید و توصیه قرار میگیرد.
وی خاطر نشان کرد: همچنین، با هماهنگی هیاتهای ورزشی، حضور مربیان باشگاهها در دورههای ارتقا و کارگاههای تخصصی به منظور دانشافزایی و بهروزرسانی دانش مربیان، در اولویت کاری باشگاهها قرار گرفته است.
مقیمی با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان و افزایش استفاده دانشآموزان و دانشجویان از باشگاههای زاهدان، تصریح کرد: با توجه به این موضوع، بازرسیهای مکرر از این فضاها، حداقل در فصل تابستان، با شدت بیشتری انجام خواهد شد تا باشگاهداران به مقوله ورزش و تربیت بدنی توجه ویژهای داشته باشند و با ارتقای کیفیت و خدمات ورزشی در باشگاهها، موجب گرایش بیشتر جوانان به اماکن ورزشی شوند.
به گزارش ایرنا، ۳۵۶ باشگاه ورزشی در سیستان و بلوچستان با مشارکت بخش خصوصی وجود دارد که از این تعداد ۱۶۶ باشگاه ویژه آقایان، ۹۱ باشگاه ویژه بانوان و ۷۵ مورد نیز به صورت مشترک در حال فعالیت است.