به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، دکتر پژمان شاهرخی روز سهشنبه با اعلام این خبر افزود: براساس آخرین پایشهای انجامشده، غلظت آلایندههای معیار در بیشتر نقاط شهر بندرعباس در محدوده استاندارد قرار دارد و خطری برای سلامت عمومی وجود ندارد.
وی بیان کرد: تنها در محدوده حادثه اخیر در بندر شعید رجایی، میزان برخی آلایندهها هنوز بالاتر از حد مجاز است و به نیروهای امدادی توصیه میشود از ماسکهای استاندارد استفاده کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: این دانشگاه بهصورت شبانه روزی، وضعیت کیفی هوا را بررسی میکند و در صورت هرگونه تغییر، اطلاعرسانی فوری انجام خواهد شد.
شاهرخی با اشاره به اینکه ۱۸۵ عمل جراحی موفق برای مصدومان انجام شده است، گفت: تاکنون یکهزار و ۳۷۵ مصدوم به مراکز درمانی مراجعه کردهاند که از این تعداد، ۷۱ نفر بستری، یکهزار و ۲۸۵ نفر ترخیص و ۱۴ نفر به مراکز تخصصیتر اعزام شدهاند که ۵ نفر جان باختند و ۱۱ نفر همچنان در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند.
وی با اشاره به دستور وزیر بهداشت، از ارسال تجهیزات پزشکی شامل سیتیاسکن، سونوگرافی پرتابل، دستگاههای شوک و برانکارد به هرمزگان خبر داد و گفت: تمام امکانات برای خدمترسانی به آسیبدیدگان بسیج شده است.
بندر شهید رجایی با حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد. این بندر تجاری از ۲۳ اسکله به عمق ۱۵ متر تشکیل شده که تنها یک اسکله به دلیل انفجار دچار خسارت سنگین شده است.
حادثه بزرگی که روز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست، تاکنون ۷۰ کشته، ۶ مفقودی و بیش از یک هزار نفر مجروح برجا گذاشته است اما اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.