به گزارش ایرنا، سید مهدی عصمتیه روز جمعه در بازدید رییس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) از طرحهای مربوط به نیروگاه های خورشیدی کاشمر افزود:هم اکنون سالانه حدود سه هزار و ۲۲۳ ساعت در شهرستان کاشمر آفتاب وجود دارد که این میزان از میانگین استانی و کشوری بالاتر است، لذا باید به خوبی از چنین ظرفیتی در شهرستان استفاده کرد.
وی بوروکراسی اداری در حوزه سرمایهگذاری را از مهمترین معضلات و مشکلات برشمرد و ادامه داد: این که وزارت نیرو در برخی از امور به خراسان رضوی تفویض اختیار کرده کار بسیار ارزشمندی است که شایسته است سایر وزارتخانهها نیز وظایفشان را در سرمایهگذاری و تولید به استان تفویض کنند.
سرپرست فرمانداری کاشمر گفت: بخش عمده اقتصاد این شهرستان مربوط به حوزه کشاورزی است و قطعی برق چاه موتورهای کشاورزی خسارت زیادی به محصولات کشاورزی وارد میکند.
عصمتیه افزود: تاکنون از مجموع ۱۳۴ حلقه چاه کشاورزی در کاشمر برای ۳۲ حلقه قرارداد نصب نیروگاه خورشیدی منعقد شده است و ۲۱ حلقه نیز با حمایت بنیاد علوی وارد مدار شدند.
وی اضافه کرد: تاکنون ۱۳ مجوز در حوزه سرمایهگذاری نیروگاههای خورشیدی در کاشمر با ظرفیت ۳۲۵ مگاوات صادر شده است که با افتتاح نیروگاه سه مگاواتی ظرفیت تولید برق در ۲ نیروگاه سرمایهگذاری بخش خصوصی به هشت مگاوات میرسد.
وی همچنین از صدور مجوز سه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی برای مجموعههای بخش خصوصی در این شهرستان خبر داد.
محسن طرزطلب رییس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) نیز در این بازدید گفت:عملیات ۲۹۶ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در خراسان رضوی آغاز شده است که شخصا مسوولیت پیگیری و نظارت بر طرحهای نیروگاه های خورشیدی در خراسان رضوی را برعهده می گیرم.
افتتاح نیروگاه سه مگاواتی و کلنگ زنی نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی مجموعه پیشرو صالح، افتتاح چاه کشاورزی و پنل خورشیدی حمایتی خانگی در روستای فرشه، افتتاح نیروگاه سه مگاواتی در شرکت توسعه انرژی دماوند از جمله برنامههای سفر معاون وزیر نیرو به کاشمر بود.
با حضور معاون وزیر نیرو و رییس سازمان ساتبا روز گذشته عملیات احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی و سه نیروگاه سه مگاواتی دیگر در کاشمر آغاز شد.