به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المسیره یمن، وی با اشاره به برآوردهای ابتدایی در آغاز تجاوز اخیر به غزه گفت: برآورد برخی در ابتدای تجاوز اسرائیل به نوار غزه این بود که مردم فلسطین حتی برای یک هفته هم دوام نخواهند آورد، اما پایداری آنها معادلات را تغییر داد.
سید الحوثی خطاب به کسانی که همچنان در موضع تردید و انتظار بهسر میبرند، اظهار کرد: ثبات و پایداری ملت فلسطین و مجاهدان آنها یک عامل قدرت است که باید بر پایه آن حمایت، پشتیبانی، پذیرش و تأیید صورت گیرد.
رهبر انصارالله همچنین تأکید کرد که متغیرهای اخیر جهانی باید مورد توجه قرار گیرد و نگاهها نسبت به مسأله فلسطین باید تصحیح شود.
وی گفت: امروزه در نگاه ملتهای مختلف جهان رژیم صهیونیستی یک اشغالگر ظالم و جنایتکار است.
رهبر انصارالله افزود: این تغییر نگاه حتی در سطح آمریکا و اروپا نیز مشاهده میشود و نظرسنجیها در آمریکا نشان میدهد که بیش از نیمی از شهروندان دیگر حامی اسرائیل نیستند.
سید الحوثی این تحولات را یک متغیر مهم در عرصه جهانی توصیف کرد و گفت: برخی مواضع کشورها در اروپا تا حدی پیشرفته است و بیشترین حمایت از فلسطین در آمریکای لاتین دیده میشود که باید بهعنوان یک عامل قدرت از آن بهرهبرداری شود.
وی همچنین بر لزوم شکلگیری موضعی واحد در میان دولتها و ملتهای اسلامی برای پایان دادن به تجاوز علیه مردم فلسطین تأکید کرد و افزود: افکار عمومی جهان بیش از هر زمان دیگری با ملت فلسطین همدلی دارد و باید از این فضا استفاده شود.
رهبر جنبش انصارالله یمن در ادامه سخنان خود، از هجمه رسانهای برخی دولتهای عربی علیه حامیان مردم فلسطین انتقاد و تصریح کرد: هر کس که از ملت فلسطین حمایت میکند، از سوی برخی رژیمهای عربی هدف حملات رسانهای قرار میگیرد.
رهبر انصارالله همچنین به واکنشها نسبت به حمایت ملت یمن از فلسطین اشاره کرد و گفت: در حالی که یمن بهطور عملی در کنار مردم فلسطین ایستاده، برخی کشورهای عربی به جای قدردانی و حمایت از ملت فلسطین و مجاهدانش در فضای رسانه های خود از مقاومت فلسطینیان انتقاد می کنند.
رهبر انصارالله در بخش دیگری از سخنان خود به شکافهای داخلی در رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: درگیریها و اختلافات درونی اسرائیل شدت گرفته و اظهارات تند میان مسئولان صهیونیست نشانگر افزایش این فاصله است.
او همچنین وضعیت داخلی آمریکا را «بحرانی» توصیف کرد و افزود: گرایش به سمت جنگ تجاری برای باجگیری اقتصادی، تلاشی برای پوشش مشکلات داخلی آمریکاست.