فرماندار: تیم‌های مجهز نجات غریق در شوش تشکیل شود

فرماندار: تیم‌های مجهز نجات غریق در شوش تشکیل شود

 دزفول – ایرنا – فرماندار شوش با تاکید بر لزوم تدوین شیوه نامه‌های عملیاتی در مواجهه با غرق شدگی در این شهرستان گفت: تیم‌های مجهز و آموزش دیده با تجهیزات حرفه‌ای نجات غریق در شوش باید تشکیل شود.

به گزارش ایرنا، امید صبری پور عصر چهارشنبه در نشست ستاد غریق نجات شوش در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان، با اشاره به نبود شیوه نامه مشخص در مواجهه با غرق شدگی در شوش افزود: سردرگمی شهرستان در بحران‌های غرق شدگی باید با کار منسجم و علمی پایان یابد.

وی مشکلات فراوان و کمبود تجهیزات تیم‌های نجات غریق شوش در غرق شدگی‌های اخیر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: تیم‌های نجات غریق شوش باید از نظر تجهیزات و آموزش به سطحی از حرفه‌ای بودن برسند که در صورت نیاز این تیم‌ها به سایر استان‌های نیز امدادرسانی کنند.

شناسنامه علمی و تحلیلی از وضعیت رودخانه و کانال‌های آب شوش تدوین شود

فرماندار شوش گفت: ساز و کار و شیوه نامه‌های مشخص برای انجام عملیات نجات غریق، ارزیابی ابعاد حادثه و تامین تجهیزات مورد نیاز عملیات امدادی باید پیش از بروز حادثه آماده شود.

وی تشکیل تیم‌های تخصصی نجات غریق در شوش را ضروری دانست و افزود: شناسنامه علمی و تحلیلی از وضعیت رودخانه‌ها، کانال‌های آب کشاورزی، استخرها و هر مکانی که امکان بروز بحران در آن وجود دارد باید تدوین شود.

پایگاه امدادی نجات غریق شمال خوزستان در شوش ایجاد شود

صبری پور تامین تجهیزات حرفه‌ای تیم‌های نجات غریق را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: فهرستی از تمام تجهیزات مورد نیاز از جمله قایق، جت اسکی، هلی شات و تجهیزات غواصی باید آماده شود تا تامین این تجهیزات در دستور کار قرار گیرد.

وی انجام آموزش‌های حرفه‌ای به تیم‌های نجات غریق شوش را ضروری دانست و افزود: انجام آموزش و تامین تجهیزات برای تشکیل تیم‌های حرفه‌ای نجات غریق در کنار ایمن سازی ساحل‌ها اولویت دارد.

فرماندار شوش با تاکید بر لزوم ایجاد پایگاه امدادی نجات غریق شمال خوزستان در این شهرستان گفت: عملیات نجات غریق در شوش باید بر اساس شیوه نامه استاندارد و بر اساس تقسیم کار مناسب میان دستگاه‌ها انجام شود.

به گزارش ایرنا، همه ساله با شروع فصل گرما و افزایش حضور شهروندان در حاشیه رودخانه، کانال‌های آب و استخرها، حوادث ناشی از غرق‌شدگی نیز در شهرهای شمالی خوزستان افزایش می‌یابد از این رو آگاهی‌بخشی و رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان ضروری است.

تنها در فروردین امسال چهار نفر در کانال‌های آب کشاورزی شوش جان خود را از دست دادند.

۱۱ فروردین امسال نیز جسد کودکی ۱۲ ساله توسط تیم‌های آتش نشانی شوش از کانال آب کشاورزی کشف و بیرون کشیده شد.

عوامل این آتش نشانی ۱۲ فروردین ماه جسد کودک هفت ساله و ۱۶ فروردین ماه جسد جوان ۳۰ ساله را در کانال‌های آبرسانی کشاورزی در این شهرستان کشف کردند و از آب بیرون کشیدند.

اگرچه شنا در کانال‌های آبیاری کشاورزی ممنوع است ولی شنا در این کانال‌ها همه ساله چند قربانی می‌گیرد.

غرق شدگی یکی از ۱۰ علت اصلی مرگ و میر برای افراد تا ۲۴ ساله است و کودکان زیر پنج سال بیشتر در معرض خطر هستند.

 

 منبع خبر