به گزارش ایرنا، علیاصغر طهماسبی چهارشنبه در این جلسه با انتقاد از فعالیت برخی سرمایهگذاران با حسابهای بانکی خارج از استان، اظهار کرد: این وضعیت باید بهسرعت اصلاح شود. حفظ گردش مالی در گلستان، کلید رونق تولید و سرمایهگذاری است.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیتهای قانونی دولتی، خصوصی و مردمی برای رفع موانع و گرهگشایی از مسیر توسعه تأکید کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان هم در این جلسه از برنامهریزی برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری با ارزش ۶۰۰ هزار میلیارد تومان طی پنج سال آینده خبر داد.
علیرضا نورانی پروژههایی نظیر ایجاد شهر گلخانهای، نیروگاه خورشیدی، شهرکهای مسکونی، توسعه تولید آبزیان، دام و طیور، گسترش کشت پنبه و زیتون و تکمیل طرحهای نیمهتمام را از جمله اولویتهای سرمایهگذاری استان برشمرد.
وی افزود: برای تأمین مالی این طرحها، روشهای متنوعی از جمله تشکیل صندوقهای سرمایهگذاری، مشارکت بخش دولتی و خصوصی، همکاری با بانکها، ایجاد صندوق مالی با کشورهای همسایه، استفاده از السی ریالی و ارزی، ضمانتنامهها، اوراق وام، صندوق توسعه ملی و اعتبارات سفر رئیسجمهور در دستور کار قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گلستان همچنین به دستاوردهای مهم سال ۱۴۰۳ اشاره کرد که شامل موافقت با خرید تضمینی شیرینسازی آب دریا با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در شبانهروز، پیگیری تهاتر گازی با ترکمنستان و توسعه اقتصاد دریامحور است.
در بخش دیگری از این جلسه، دستگاههای اجرایی گلستان مکلف شدند تا پیش از آغاز تابستان، به پنلهای خورشیدی مجهز شوند.
این تصمیم در راستای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و کاهش فشار بر شبکه برق استان اتخاذ شده است.