به گزارش ایرنا، معصومه باقری امروز در نشست مشورتی با خبرنگاران حوزه بانوان و خانواده،اظهارکرد: اگر مشارکت زنان در جامعه کم باشد نمیتوانیم انتظار جامعه پویایی را داشته باشیم برهمین اساس تلاش خواهیم کرد تا زنان به فرصتهای برابر دسترسی داشته باشند.
وی با بیان اینکه افزایش مشارکت زنان در عرصههای مختلف و تقویت روحیه نشاط و شادابی آنان در خانواده و جامعه از اهداف اصلی انقلاب و نظام است، عنوان کرد: برای حل مشکلات و آسیبهای اجتماعی نیاز به حضور فعال زنان داریم تا بتوانیم این مسائل را ریشهای حل کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان با اشاره به اسناد بالادستی و منویات و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه زنان گفت: در برنامه هفتم پیشرفت، فصل ۱۶ به موضوع زن، خانواده و جمعیت اختصاص دارد و مواد قانونی ۷۹، ۸۰ و ۸۱ به طور مستقیم به امور زنان مربوط میشود و دفتر امور زنان و خانواده مسئولیت نظارت بر اجرای این سیاستها را بر عهده دارد.
باقری با تاکید بر اینکه در دولت چهاردهم شاهد اعتماد به زنان و درخشش بانوان در مسئولیتهای بزرگ اجرایی و دولتی هستیم، افزود: امروز میبینیم که حضور زنان جوان و توانمند در پستهای کلیدی دولت افزایش یافته بنابراین نیاز داریم به زنان فرصت داده شود تا توانمندیهای خود را نشان دهند و اکر اشتباهی رخ داد، آن را به عنوان بخشی از فرآیند یادگیری بپذیریم.
وی با بیان اینکه در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: اگر پشتوانه زنان نبود، انقلاب به پیروزی نمیرسید ما هم امروز باید با تقویت نقش زنان در مدیریت و تصمیمگیری، به پیشرفت جامعه کمک کنیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان در ادامه بیان کرد: گفتمان سالم در خانواده و جامعه یکی از مهارتهای لازم برای ایجاد جامعه سالم و پویا است که باید تقویت شود بنابراین برای رسیدن به این هدف به ویژه در حوزه زنان و خانواده نیازمند آموزش و برنامهریزی اصولی و کارشناسی شده مبتنی بر شناسایی نیازهای جامعه هستیم.
باقری از برگزاری جلسات مستمر در حوزه زنان با حضور خبرنگاران و تشکلهای مردم نهاد ذی ربط با موضوع زنان و خانواده نوید داد و تاکید کرد: جلسات آینده هماندیشی با حضور سازمانهای مردمنهاد فعال در حوزه زنان و خانواده برگزار میشود تا با همفکری و مشارکت، برنامههای موثری برای رفع چالشهای این حوزه طراحی و اجرا گردد.