نصرتالله تابش از مدیران اسبق انتشارات بنیاد سینمایی فارابی در گفتوگو با خبرنگار سینمایی ایرنا با انتقاد از عدم استفاده از فیلمنامه نویسان برجسته در تولید آثار این جشنواره، این موضوع را «خسران بزرگ» خواند.
او که از نظریهپردازان هنر دینی با الهام از اندیشههای مرحوم علی صفایی حائری (عین صاد) است، خواستار توجه سینمای مقاومت به سه مرحله «انتظار، تقیه و قیام» در راستای عمق بخشی به آثار شد.
تابش در تفسیر این سه مرحله اظهار داشت: مرحله انتظار از نگاه استاد صفایی، نه به معنای احترازِ مارکسیستی و نه اعتراضِ شریعتی، بلکه آماده باش در ذهنیت، قلب، عمل و سازماندهی نیروهاست. تقیه نیز نه انزواست و نه فریبکاری، بلکه نفوذ به پایگاههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دشمن برای تضعیف آنان است. پس از این دو مرحله، قیام محقق میشود.
سردبیر فیلمنگار با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تقویت فیلمنامه های سینمای مقاومت تصریح کرد: هر فیلمی که زیباییشناسی این مراحل را تقویت کند، در زمره سینمای مقاومت قرار میگیرد. پرداختن به موضوعاتی مانند آخرالزمان و مهدویت نیز میتواند به این سینما جان ببخشد؛ درحالیکه هالیوود دهه هاست سالانه چندین فیلم آخرالزمانی تولید میکند، ولی سینمای ما در این زمینه کوتاهی کرده است.
وی در پایان از تمامی فعالان سینمایی خواست با همکاری در این عرصه، گام های موثری برای توسعه سینمای مقاومت در سطح ملی و جهانی بردارند.
سردبیر فیلمنگار: سینمای مقاومت به موضوع آخرالزمان و مهدویت توجه کند

تهران- ایرنا- سردبیر مجله «فیلمنگار» با اشاره به کاستیهای جشنواره مقاومت در بهرهگیری از فیلمنامهنویسان حرفهای و غفلت از تولید آثار آخرالزمانی نسبت به هالیوود، بر لزوم توجه به اندیشههای مرحوم صفایی حائری در سینمای مقاومت تاکید کرد.
مطالب مرتبط
- نیمه برافراشته شدن پرچم ایران در نمایندگیهای اروپایی
- عملکرد غولهای روسی که به جنوب ایران آمدند
- صندوق ETF بیت کوین گریاسکیل درآمد بیشتری نسبت به رقبا دارد
- مسعود پزشکیان مچ گیری کرد ! + ببینید
- سفر در تاریخ؛ «مراسم بر تخت نشستن و تاجگذاری رضاخان»؛ سال 1305
- انتقاد کارشناسان بانکی از ضعف قانونی در وصول مطالبات بانکی
- فال چای روزانه | فال چای سه شنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
- خوزستان زیر سایه صنایع آلاینده/تأثیر صنایع بر رشد آلودگی هوا