دانشگاه‌ها، بستری برای گفتمان‌سازی نهج‌البلاغه

دانشگاه‌ها، بستری برای گفتمان‌سازی نهج‌البلاغه

 قم - ایرنا - رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با تأکید بر لزوم گفتمان‌سازی نهج‌البلاغه در جامعه، از کم‌توجهی به این منبع ارزشمند انتقاد کرد و گفت: اگر با حقایق نهج‌البلاغه که زبان فطرت و حقیقت است، به‌صورت حقیقی مواجه شویم، هیچ‌گاه این انوار را رها نخواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی روز پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره دانشگاهیان سراسر کشور که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه‌ها ظرفیت بالایی در تبدیل مفاهیم دینی به گفتمان عمومی دارند و می‌توانند با ترویج معارف امیرالمؤمنین(ع)، جامعه را به سرچشمه آرامش و حکمت متصل کنند.

وی با اشاره به چالش‌های کنونی جهان، از جمله بی‌عدالتی‌ها و نقض اصول انسانی توسط مدعیان حقوق بشر، تصریح کرد: نظام‌های فکری مدرن، با وجود تبلیغات گسترده، بارها ناتوانی خود را در تحقق سعادت بشر نشان داده‌اند. در این میان، نهج‌البلاغه، چراغ راهی است که می‌تواند انسان معاصر را از سرگشتگی نجات دهد.

وی همچنین از وقفه ۱۰ ساله در برگزاری جشنواره دانشگاهیان یاد کرد و گفت: سال گذشته این جشنواره از سر گرفته شد و ۶۰ هزار دانشگاهی در آن شرکت کردند، اما همچنان با ظرفیت‌های عظیم نهج‌البلاغه و دانشگاه فاصله داریم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تأکید بر نقش قم در نشر علوم اهل‌بیت(ع) افزود: اگر حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها در کنار هم قرار بگیرند، نهج‌البلاغه می‌تواند به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود.

وی ابراز امیدواری کرد که جشنواره رسا، با یادآوری و ترویج نهج‌البلاغه، بستری برای پیوند نسل جدید با این منبع ارزشمند باشد.

 

 منبع خبر