حکم شیرین قاضی به کام زنان بی سرپرست | با حکم قاضی دادگاه لواسانات، زن شیرینی فروش به کمک نیازمندان می رود

حکم شیرین قاضی به کام زنان بی سرپرست | با حکم قاضی دادگاه لواسانات، زن شیرینی فروش به کمک نیازمندان می رود

 وقتی نماینده سازمان بهداشت برای بازرسی وارد یک شیرینی فروش بزرگ در لواسانات شده و معلوم شد که صاحب شیرینی فروش تخلف کرده و طبق قانون باید زندانی شود، قاضی دادگاه به جای حبس، مجازات جالبی برای او در نظر گرفت.

همشهری آنلاین - حوادث: چندی قبل نماینده سازمان بهداشت برای بازرسی، قدم در شیرینی فروشی ها گذاشت تا چنانچه کسی تخلف کرده و یا مجوزهای قانونی از سازمان بهداشت را ندارد، شناسایی و به قانون معرفی کند. در جریان این ماموریت، مشخص شد که صاحب یک شیرینی فروشی بزرگ، مجوزهای قانونی را اخذ نکرده و مرتکب تخلف شده است. در این شرایط زن میانسال که صاحب شیرینی فروشی بود بازداشت شد.

شیرینی فروش، مجرم شناخته شد

پرونده این زن در دادسرا، تحت رسیدگی قرار گرفت و وقتی تخلف محرز شد، او مجرم شناخته شده و بازپرس کیفرخواست در این پرونده را صادر کرد. در این شرایط پرونده روی میز قاضی میثم حسین پور رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه لواسانات قرار گرفت و او رسیدگی به این پرونده را آغاز کرد. وقتی صاحب شیرینی فروشی در دادگاه حاضر شد از قاضی طلب بخشش کرد و گفت حاضر است تعهد بدهد که مجوزهای قانونی را اخذ خواهد کرد. او اما با توجه به جنبه عمومی جرم باید از ۶ ماه تا یک سال زندانی می شد.

در این شرایط بود که قاضی حسین پور به جای اینکه متهم را به زندان بفرستد از مجازات جایگزین حبس استفاده کرد.

این قاضی جوان که به خاطر صدور احکام جالب جایگزین حبس به چهره‌ای رسانه‌ای تبدیل شده است ‌به همشهریگفت: در این پرونده، صاحب شیرینی فروشی تخلف کرده و باید زندانی می شد اما چون سابقه ای نداشت و پشیمان بود، تصمیم گرفتم به جای اینکه او را به زندان بفرستم از مجازات جایگزین استفاده کنم.

قاضی حسین پور افزود: در این پرونده حکمی که صادر کرده ام، این است که در هفته کرامت و آستانه تولد امام هشتم، صاحب شیرینی فروشی، ۸ زن بی سرپرست که از قشر ضعیف جامعه هستند و درآمد خیلی پایینی دارند را پیدا کند و به مدت ۸ روز و روزانه ۸ ساعت به آنها آموزش شیرینی پزی بدهد و سپس آنها را وارد بازار کند. او قبول کرده که تعدادی از این زنان را در شیرینی فروشی خودش استخدام خواهد کرد تا شرایط کار را هم برایشان فراهم کند.

وی گفت: آنطور که متوجه شده ام، هزینه آموزش شیرینی پزی خیلی سنگین است و زنان بی سرپرست، شرایط فراهم کردن چنین مبلغ سنگینی را ندارند اما با این کار خداپسندانه، زنان بی سرپرست نیز حرفه خوبی یاد گرفته و می توانند وارد بازار کار شوند.

این قاضی خوش فکر در ادامه گفت: چون در آستانه تولد امام رضا و هفته کرامت، بودیم چنین حکمی صادر کردم تا محکوم به جای رفتن به زندان، تبدیل به خیر شود. از سوی دیگر به دلیل عشق به امام هشتم، عدد ۸ را در احکام جایگزین استفاده می کنم.

 

 منبع خبر