طرز تهیه کیک سیب و دارچین | طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین | طرز تهیه کیک سیب و دارچین

 ممکن است خوردن سیب به تنهایی را دوست نداشته باشید یا اصلا می‌خواهید یک کیک جدید درست کنید که در آن از خوردن سیب لذت ببرید، در هر صورت می‌توانید با یادگیری طرز تهیه کیک سیب و دارچین یک دسر خوشمزه را بچشید.

به گزارش همشهری آنلاین، کیک سیب و دارچین یک طعم و عطر فوق العاده دارد که به ویژه کودکان عاشق آن خواهند شد. این کیک سرشار از مواد مغذی است و برای همه افراد از جمله ورزشکاران مفید است. در این بررسی از وبسایت «همشهری آنلاین» در مورد طرز تهیه کیک سیب و دارچین صحبت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک در مایکروفر با ترفندهای خاص!

مواد لازم در طرز تهیه کیک سیب و دارچین طبق جدول زیر هستند:

مواد لازم

مقدار

کره یا مارگارین

۱۷۵ گرم

شکر قهوه‌ای یا سفید

۱۷۵ گرم

تخم مرغ

۳ عدد متوسط

آرد

۱۷۵ گرم

دارچین

یک قاشق چایخوری

شیر

۲ قاشق غذاخوری

سیب

یک عدد بزرگ

در ادامه به طرز تهیه کیک سیب و دارچین اشاره می‌کنیم:

  1. فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک ۲۰ سانتی‌متری را چرب کنید و کف آن را با کاغذ پخت بپوشانید.

  2. کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با قاشق چوبی یا همزن برقی هم بزنید تا پف کند.

  3. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید. هر تخم مرغ را قبل از اضافه کردن به تخم مرغ بعدی کاملاً مخلوط کنید.

  4. آرد و دارچین را اضافه کرده و با قاشق چوبی با احتیاط مخلوط کنید. وقتی همه آرد مخلوط شد متوقف کنید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین | طرز تهیه کیک سیب و دارچین

  1. حدود ۲ قاشق غذاخوری شیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

  2. نیازی نیست سیب خود را پوست بگیرید. نیمی از سیب را به ۱۰ ورقه برش دهید. نصف دیگر را به قطعات کوچک خرد کنید (تقریباً مکعب‌های ½ سانتی‌متر / ¼ اینچ).

  3. تکه‌های کوچک سیب را داخل مخلوط کیک بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

  4. مایه کیک را داخل قالب چرب شده و آستر شده خود بریزید و روی آن را به آرامی با پشت قاشق چوبی صاف کنید. برش‌های سیب خود را روی آن بچینید و یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را تا حد امکان به طور یکنواخت روی کیک بپاشید.

  5. مواد به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده خود بپزید. یک چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون بیاید، کیک آماده است. اگر مقداری کیکی روی چنگال بچسبد، باید سه دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید.

  6. وقتی پخت تمام شد، اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود، سپس روی توری سیمی خنک کنید. کیک را برش دهید به تنهایی یا با خامه، بستنی یا کاسترد سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شکلاتی خیس در خانه + ترفندها

طرز تهیه کیک سیب و دارچین | طرز تهیه کیک سیب و دارچین

نکاتی برای کیک سیب و دارچینی خوشمزه‌تر

در طرز تهیه کیک سیب و دارچین توصیه می‌کنیم به نکات مهم زیر توجه کنید:

طرز تهیه کیک سیب و دارچین | طرز تهیه کیک سیب و دارچین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی | چطور کیک ساده پف‌دار بپزیم؟

کلام آخر

طرز تهیه کیک سیب و دارچین را آموزش دادیم، اکنون می‌توانید این کیکی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. هر مرحله را با دقت انجام دهید تا نهایت کیک دلخواه خود را درست کنید. مطمئناً با چند بار تهیه این کیک می‌توانید مهارت خود را بالا ببرید تا از نظر شکل و طعم به آنچه در نظر دارید برسید. توصیه می‌کنیم هرازگاهی کیک سیب و دارچین را درست کنید تا فضای شادی را در خانه ایجاد کنید.

 برچسب
 

 منبع خبر

از بین اخبار