همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: منشا آفوگاتو به شهر میلان برمیگردد و به معنای غرق شده است و همان طور که از اسمش مشخص است بستنی باید در یک فنجان قهوه غرق شود. معمولا ایتالیاییها آفوگاتو را در دستهبندی دسرها قرار میدهند اما بسیاری از کافهها و رستورانها در شهرها و کشورهای مختلف آن را به عنوان یک نوشیدنی سرو کرده و گاه با اضافه کردن میوههای دیگر مثل توت و نارگیل یا بیسکوئیت و شکلات به طعم آن تنوع میبخشند. حسن این نوشیدنی یا دسر علاوه بر ظاهر جذاب و هوسبرانگیز آن طعم شیرین بستنی است که وقتی با تلخی اسپرسو ترکیب میشود تلطیف شده و ترکیب جذابی درست میکند. این دسر در زمستان طرفداران زیادی دارد و خوردن آن در هوای سرد بسیار دلچسب است. با توجه به اینکه در آستانه ورود به سال جدید و ایام عید نیز هستیم حتما این آموزش این دسر خوشمزه را یاد بگیرید و مهمانان خود را با یک طعم متفاوت از نوشیدنی غافلگیر کنید و خاص باشید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چای صورتی کافه ها؛ یک نوشیدنی با طعمی متفاوت در هوای سرد
اسپرسوی داغ ۵۰ میلی گرم
بستنی وانیلی با تکه های شکلات ۱ یا ۲ اسکوپ
تکه های رنده شده شکلات مقداری برای تزیین
دو اسکوپ بستنی وانیل با تکه های شکلات را داخل یک فنجان می ریزیم.
یک شات دبل اسپرسو درست کنید و داخل فنجان بریزید و روی آن را با شکلات های رنده شده یا سس شکلاتی یا تکه های بیسکوییت تزیین کنید و از یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین فوقالعاده لذت ببرید.
البته میتوانید برای مهمانها اسپرسو را جدا در شات اسپرسو و بستنی را در ظرف بستنی سرو کنید تا خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند. نوش جان.